CAR Audio - robil ktos w S8 D2??
Rysiek przykro mi ale autko jest w żyrardowie u guziola ,ale jak będziesz miał pytania napisz na PW to ci dam numer do siebie i się spotkamy ( boczki są wysmarowane pastą braxsa)
Teraz trochę o nowym zestawie, system nie gra już tak głośno jak wcześniej ale o wiele wyraziściej nie słychać już potężnego basu z tyłu teraz bas jest ale nie wiadomo z kont do nas dociera efekt jest na prawdę super
(dodatkowo mocno wygłuszone auto powoduje że nic nie słychać na zewnątrz ) .z przodu zostały poprawione bałwanki bo wkradł się błąd i średniaki zrobiłem wyżej niż wysokotonowe
w drzwi zawitały nowe dego master 2000 dzięki czemu poprawił się kick
chyba jestem spełniony
Teraz trochę o nowym zestawie, system nie gra już tak głośno jak wcześniej ale o wiele wyraziściej nie słychać już potężnego basu z tyłu teraz bas jest ale nie wiadomo z kont do nas dociera efekt jest na prawdę super
(dodatkowo mocno wygłuszone auto powoduje że nic nie słychać na zewnątrz ) .z przodu zostały poprawione bałwanki bo wkradł się błąd i średniaki zrobiłem wyżej niż wysokotonowe
w drzwi zawitały nowe dego master 2000 dzięki czemu poprawił się kick
chyba jestem spełniony
No to chyba będzie ostatnia zmiana w moim car audio na razie zbieram klocki.
W planach jest zmiana wzmacniaczy oraz procesora dzwieku na serie F1 status która już parę lat jest nieprodukowana 100% hi end
na razie jestem w posiadaniu trzech wzmacniaczy F1 status MRV-F900
poszukuje jeszcze procesora ,jest czas wiedz na pewno się znajdzie
przez przypadek jestem w posiadaniu klasyku hi endu głośników pioneer TS-T01RS i TS-S01RS na pewno zagoszczą, podobno robią miazgę ale o tym tylko czytałem
W planach jest zmiana wzmacniaczy oraz procesora dzwieku na serie F1 status która już parę lat jest nieprodukowana 100% hi end
na razie jestem w posiadaniu trzech wzmacniaczy F1 status MRV-F900
poszukuje jeszcze procesora ,jest czas wiedz na pewno się znajdzie
przez przypadek jestem w posiadaniu klasyku hi endu głośników pioneer TS-T01RS i TS-S01RS na pewno zagoszczą, podobno robią miazgę ale o tym tylko czytałem
-
- Forum Audi A8