[D3 ALL ] Renowacja foteli skórzanych
renowacja
Są jakieś sprawdzone firmy bądź osoby które zajmują się odświeżaniem skóry w D3?
Chodzi mi o woj.pomorskie
Pozdrawiam
Chodzi mi o woj.pomorskie
Pozdrawiam
-
- Super Klubowicz
o s-plus pisałem tutaj , ale możesz zadzwonić.wilqq pisze:odświeżam temat. Orientuje się ktoś jak z cenami w salonach s-plus ?
Witam!
Takie "telefonowe" zalatwiania sa co najmniej malo skuteczne.Uzgadniasz pol godziny przyjezdzasz oddajesz auto (nie daj Boze jak zaplacisz "z gory" ) i zaczynaja sie schody.Jak w starym przyslowiu "kasa w kieszeni a klient w dupie". Tak jest w wiekszosci przypadkow.Ostatnio cwiczylem cos takiego w RENOMOWAMNEJ myjni z CERTYFIKATEM I MEDALEM EUROPEJSKIM w miescie stolecznym.Kupa po calosci.Sam w kopncu musialem pomagac zeby odebrac w koncu auto.
Powinno byc zdjecie przed i po.Wowczas jest to miarodajne.
Stefan.,
Takie "telefonowe" zalatwiania sa co najmniej malo skuteczne.Uzgadniasz pol godziny przyjezdzasz oddajesz auto (nie daj Boze jak zaplacisz "z gory" ) i zaczynaja sie schody.Jak w starym przyslowiu "kasa w kieszeni a klient w dupie". Tak jest w wiekszosci przypadkow.Ostatnio cwiczylem cos takiego w RENOMOWAMNEJ myjni z CERTYFIKATEM I MEDALEM EUROPEJSKIM w miescie stolecznym.Kupa po calosci.Sam w kopncu musialem pomagac zeby odebrac w koncu auto.
Powinno byc zdjecie przed i po.Wowczas jest to miarodajne.
Stefan.,
Porażka. Na ścianie recepcji ładne dyplomy z wyróżnieniami.... m.in. za jakieś mycie i sprzątanie w wersji "full bajer" które zamówił właśnie Stefan.majkaistefan pisze: Dwa dni odbieralem auto a jakosc uslugi jest na skandalicznie niskim poziomie .Fotele "po" niewiele roznia sie od "przed".
Auto miało być gotowe poprzedniego dnia... nie było ale miało być na rano na godzinę 9.
O 9 okazało się, że jest sporo zastrzeżeń więc auto idzie do poprawki - następny termin odbioru 15:00.
Przyjeżdżamy o 15-tej..... auto niby gotowe ale ponownie jest cała lista zastrzeżeń...... poprawki robione są już "na poczekaniu" więc auto odbieramy godzinę później.
W trakcie jazdy powrotnej, a raczej staniu w korkach bo o tej porze w tamtej okolicy robi się już mega ciasno Stefan zauważa następne niedoróbki więc zapada decyzja o powrocie do myjni.
Z powrotem jesteśmy już około godziny 17:30 bo nie łatwo było wrócić w tamtą stronę.
Następne niedoróbki znowuż poprawiane są "na poczekaniu" i finalnie odbieramy auto godzinę później.
Porażka - poziom usługi w odniesieniu do ceny moim zdaniem mierny
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Witam!
"Nasza usługa OPCJA FULL została uhonorowana Medalem Europejskim dla Usług, przyznawanym przez Komitet Integracji Europejskiej i BCC."
Jesli chodzi o same fotele to znam ludzi ktorzy TU robia to za 70 € i na ich stronie (ja widzialem w realu) mozna zobaczyc jakie sa efekty.Podobno ze skora mozna zrobic wszystko pod warunkiem ze nie jest zbyt mocno rozerwana.
Ja liczylem tylko na to ze bedzie czysto...
Stefan.
-ale tu nie bylo tego zypu uslugi.Chodzilo o wyczyszczenie foteli i reszty auta z praniem tapicerki wlacznie.Cena nie wysoka 400 zl a obok europejski certyfikat na scianiestillbadboy pisze:2 dni to za mało na regeneracje malowanie skór
"Nasza usługa OPCJA FULL została uhonorowana Medalem Europejskim dla Usług, przyznawanym przez Komitet Integracji Europejskiej i BCC."
Jesli chodzi o same fotele to znam ludzi ktorzy TU robia to za 70 € i na ich stronie (ja widzialem w realu) mozna zobaczyc jakie sa efekty.Podobno ze skora mozna zrobic wszystko pod warunkiem ze nie jest zbyt mocno rozerwana.
Ja liczylem tylko na to ze bedzie czysto...
Stefan.
Witam!
Stefan.
-dla mnie (i nie tylko) o wiele wieksze znaczenie ma opinia kolegi "ja tu bylem zrobili mi dobrze" znaczy o wiele wiecej cokolwiek by to mialo znaczyc...Apophis pisze:ja sobie moge powiesic certyfikat "The best mechanic of the World" a obok jakies foty ze slawnymi ludzmi,połka z pucharami etc. Uwierzysz??
Stefan.