[S8 D2 02 LPG ] RS8 czas na D2
Po małej przerwie , została zakupiona wzmacniana skrzynia od rs6 i pojawił się problem nie można jej połączyć z moim silnikiem AQH 40 zaworowym. Wiedz został kupiony starszy silnik
ABZ ( na początku nie podobał mi się ten pomysł silnik starszej generacji ,chciałem kupić silnik od rs6 ale guziol przekonał mnie że to doskonałe silniki da takich zabaw. Robione były w latach gdzie na niczym nie oszczędzali, solidna robota )
A za sianko które zostało zaoszczędzone na kupnie silnika ,ABZ dostał remont generalny
nowe szklanki głowica do obróbki obróbka gniazd uszczelniacze ,planowanie wszystko wszystko
Do skrzyni biegów będzie dodatkowa chłodnica oleju podłączona przez termostat olejowy gdy temperatura przekroczy 80 stopni termostat odpali drugom chłodnice
ABZ ( na początku nie podobał mi się ten pomysł silnik starszej generacji ,chciałem kupić silnik od rs6 ale guziol przekonał mnie że to doskonałe silniki da takich zabaw. Robione były w latach gdzie na niczym nie oszczędzali, solidna robota )
A za sianko które zostało zaoszczędzone na kupnie silnika ,ABZ dostał remont generalny
nowe szklanki głowica do obróbki obróbka gniazd uszczelniacze ,planowanie wszystko wszystko
Do skrzyni biegów będzie dodatkowa chłodnica oleju podłączona przez termostat olejowy gdy temperatura przekroczy 80 stopni termostat odpali drugom chłodnice
Weź nie oszukuj.... Rękę dam sobie obciąć, że często używasz jeszcze R <jezyk>adrian949 pisze:Wcale nie trzeba tak dużo wachlować biegami, ja używam zazwyczaj 1,2,6
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Dobra jak zwykle poślizg z nowości dotarły w końcu robione na zamówienie mocniejsze poduszki pod silnik i skrzynie biegów czekam jeszcze na regulowane kolka rozrządu to mus jeśli auto ma mieć ok.600hp
Bardzo ospale idzie ten projekt ,jest sporo problemów ( a najgorsze te czekanie na części i wszystko stoi )
Bardzo ospale idzie ten projekt ,jest sporo problemów ( a najgorsze te czekanie na części i wszystko stoi )