[inne ] Kabel VCDS - jaka wersja, gdzie kupić
Dostałem ostatnio kabel z xcar360
http://www.xcar360.com/super-vag-12-12- ... rench.html
Polecam, wszystko super działa, doszło tez sprawnie.
http://www.xcar360.com/super-vag-12-12- ... rench.html
Polecam, wszystko super działa, doszło tez sprawnie.
panowie dopiero zaczynam zabawe z Audi , wiec mam troche glupich pytan.
panowie , czy ten kabel z x360car bedzie i vag com 12.12 bedzie wspólpracowal z audi A8 D4 z 2012 roku ?
vag com to to samo co VCDS????
jaka jest roznica bedzie tymi za $20 a oryginalnym, oprocz ceny oczywiscie ?
i jakbym wybral oryginal czy bede dostawal aktualizacje programu vcds za darmo dozywotnio?
panowie , czy ten kabel z x360car bedzie i vag com 12.12 bedzie wspólpracowal z audi A8 D4 z 2012 roku ?
vag com to to samo co VCDS????
jaka jest roznica bedzie tymi za $20 a oryginalnym, oprocz ceny oczywiscie ?
i jakbym wybral oryginal czy bede dostawal aktualizacje programu vcds za darmo dozywotnio?
takdamtom85 pisze:panowie dopiero zaczynam zabawe z Audi , wiec mam troche glupich pytan.
to samo...damtom85 pisze:vag com to to samo co VCDS????
klon jak jest dobrze zrobiony będzie działać okdamtom85 pisze:jaka jest roznica bedzie tymi za $20 a oryginalnym, oprocz ceny oczywiscie ?
będziesz miał update za freedamtom85 pisze:i jakbym wybral oryginal czy bede dostawal aktualizacje programu vcds za darmo dozywotnio?
Panowie 1.5 roku uzywam VCDS 11.11.5 PL
Wszystko chodziło az miło do wczoraj.
Podczas zabawy kabelkiem, okazało sie że nie moge wejśc np w nastawy podstawowe 04, piszę że to nie jest oryginał i nie mozna sie połaczyc czy cos takiego.
Kabla nigdy nie uzywałem podczas połaczenia do neta, nawet nie mam takiej opcji bo auto obsługuje pod blokiem na dworze w nie w domu ;-)
W samym programie mam zaznaczona opcje żeby nie sprawdzal aktualizacji....
Mam rozumiec że w jakis niewyjasniony spoób program się zaktualizował i popsuł mi kabel???
Adaptacje, kodowania, testy wyjściowe działają. Tylko te nastawy podstawowe ni hu hu
Wszystko chodziło az miło do wczoraj.
Podczas zabawy kabelkiem, okazało sie że nie moge wejśc np w nastawy podstawowe 04, piszę że to nie jest oryginał i nie mozna sie połaczyc czy cos takiego.
Kabla nigdy nie uzywałem podczas połaczenia do neta, nawet nie mam takiej opcji bo auto obsługuje pod blokiem na dworze w nie w domu ;-)
W samym programie mam zaznaczona opcje żeby nie sprawdzal aktualizacji....
Mam rozumiec że w jakis niewyjasniony spoób program się zaktualizował i popsuł mi kabel???
Adaptacje, kodowania, testy wyjściowe działają. Tylko te nastawy podstawowe ni hu hu
Ale o który sterownik chodzi bo może w nim "Nastawy podstawowe" nie są aktywne w ogóle?tomi5 pisze:Adaptacje, kodowania, testy wyjściowe działają. Tylko te nastawy podstawowe ni hu hu
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
A jak wygląda sytuacja jak np program by sie zaktualizował i popsul kabelek.
Bo dodam że adaptacje, kodowania działają.
Nie sprawdzałem jeszcze czy regulacja zawieszenia działa, ale to zrobie jak będę miał 2 kabel zapasowy....
A co do kompa to chyba musze kupic drugi osobny tylko do auta, bo akurat do mojej stajni trafiło BMW i tez by sie przydało ogarniać to auto :-)
Bo dodam że adaptacje, kodowania działają.
Nie sprawdzałem jeszcze czy regulacja zawieszenia działa, ale to zrobie jak będę miał 2 kabel zapasowy....
A co do kompa to chyba musze kupic drugi osobny tylko do auta, bo akurat do mojej stajni trafiło BMW i tez by sie przydało ogarniać to auto :-)
a ja mam pytanko odnośnie sławnego "uwalenia" sobie kabla. Czy awaria wynika z użytkowania interfejsu na kompie podłączonego do internetu czy z faktu aktualizacji oprogramowania VCDS?
Jeżeli będę podłączał się do auta kompem na co odzień używanym do poczty i przeglądania netu to kabel zostanie uszkodzony z tego powodu czy nie?
Jeżeli będę podłączał się do auta kompem na co odzień używanym do poczty i przeglądania netu to kabel zostanie uszkodzony z tego powodu czy nie?
Pozdrawiam Jaro