[D3 03 4.2MPI/LPG ] Napinacz, kto kupował z Inowrocławia
[D3 03 4.2MPI/LPG ] Napinacz, kto kupował z Inowrocławia
Czy ktoś kupował napinacz od człowieka z Inowrocławia http://allegro.pl/napinacz-lancucha-aud ... 97028.html coś takiego, który to w opisie swojej oferty zawarł tekst że "JEST TO ZAMIENNIK NIEMIECKIEJ PRODUKCJI I PROSZE GO W ZADEN SPOSOB NIE POROWNYWAC DO NAPINACZY CHINSKICH SPRZEDAWANYCH PRZEZ NASZA " KONKURENCJE " " Czy faktycznie może być to zamiennik niemiecki a mimo to kosztować 700zł ???
Ostatnio zmieniony 09 cze 2015, 12:11 przez paweldzwo, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja bralem niedawno ... zrobilem na nim dopiero smieszne km to co moge powiedziec ?? jak chcesz to mam swoj stary,jak nowy tylko bez 1 slizgu , slizg nowy 70 zl .
..............
Oferty sprzedaży w dziale SPRZEDAM proszę.
PS. Zostaw lepiej sobie ten napinacz
..............
Oferty sprzedaży w dziale SPRZEDAM proszę.
PS. Zostaw lepiej sobie ten napinacz
Ostatnio zmieniony 09 cze 2015, 14:48 przez PawelDSW, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja kupiłem auto gdzie poprzedni właściciel świeżo co wymienił jeden właśnie od tego gościa bo jak postoi dłużej to czasami lubi coś zastukać ale podobno to normalne po dłuższym postoju, jak dorwę skaner to jeszcze sprawdzę jak pracują, zobaczymy, jak posłuchałem odgłosy jakie na youtube wydają silniki niektórych z forum to stwierdzam że mój przy nich jest cichutki
Jeżeli jesteś świeżo po wymianie to rozrząd jest trochę przestawiony.PawelDSW pisze:KANAL 93 : 680/min 17.3 % 8.0 KW -4.0 KW
Generalnie tutaj powinno być jak najbliżej 0.0
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Zdejmujesz "przód" czyli zderzak czy "przód" czyli zderzak, lampy, chłodnice itp?PawelDSW pisze:Rozrzad wymieniany ok 30 tys km temu .. ruszac go ? przod bede i tak sciagal
Pytam bo od samego zdjęcia zderzaka do ponownego ustawienia rozrządu to jeszcze kilka dodatkowych godzin roboty
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Caly przod,nie tylko zderzak ostatnio to robilem przy demontazu lancucha , napinacza , uszczelek walkow,pompy wody itp tylko nie jestem mechanikiem i pytam czy jest sens min przestawiac rozrzad,co to daFOSS pisze:Zdejmujesz "przód" czyli zderzak czy "przód" czyli zderzak, lampy, chłodnice itp?PawelDSW pisze:Rozrzad wymieniany ok 30 tys km temu .. ruszac go ? przod bede i tak sciagal
Pytam bo od samego zdjęcia zderzaka do ponownego ustawienia rozrządu to jeszcze kilka dodatkowych godzin roboty