No patrz, a w tym A6C6 2,7TDI co ostatnio się spotkaliśmy w DE to po autobanach nie zszedłem poniżej 10 litrów. To drożej niż moją ósemką na LPG i dziwnie dużo w porównaniu do koleżanki D3 3.0TDI chociaż na odcinkach bez ograniczeń nie jechałem szybciej niż 170-180km/hdanishow pisze:Przy obecnej cenie 0,48 eurocenta za litr gazu, przejechanie 100km to koszt około 7,50 Euro (30 PLN) ... tyle wychodziło w Octavii 1,9 TDI.
[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Stefoon, a gdzie ty masz tak tanio <jezyk> ...jedziesz na spotkanie A8team, powtórzymy Kronach?majkaistefan pisze:Witam!
-Drogawo. U mnie 4,8 €.danishow pisze:Przy obecnej cenie 0,48 eurocenta za litr gazu, przejechanie 100km to koszt około 7,50 Euro (30 PLN)
Przeliczajac to okolo 4l ON lub trzy z haczykiem Pb..
Stefan.
Witam!
Niestety teraz mam bardzo zwiazane rece ze wzgledu na trwajaca rozbudowe domu.Wiecznie to jednak trwac nie bedzie i wowczas mozemy cos zakrzyknac.Jest tu wiele przepieknych miejsc.
Stefan.
- jestem bardzo pozytywnie nastawiony do takich inicjatyw.JIMM pisze: gdzie ty masz tak tanio ...jedziesz na spotkanie A8team, powtórzymy Kronach?
Niestety teraz mam bardzo zwiazane rece ze wzgledu na trwajaca rozbudowe domu.Wiecznie to jednak trwac nie bedzie i wowczas mozemy cos zakrzyknac.Jest tu wiele przepieknych miejsc.
Stefan.
-
- Forum Audi A8