Dlaczego niektórzy? wiecznie są jako ukryci - teoretycznie.
- Doc
- Administrator
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2006
- Silnik: Inne
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Imię: Andrzej
Nie ma z czego się śmiać ...
Poza adminami, juniorami, moderatorami, super, quattro... musimy poszukać, porozmawiać, zadzwonić i zaprosić Wojskową Służbę Wewnętrzną i Stopę Homologiczną Przewrotu Inwestycji (A8WSWiSHPI). Nasz forum działa od 2009-04-28 bez (niestety) służby wojskowej a8team.
Nowi A8WSWiSHPI będą mieli instytucję kontrwywiadu internetu i służby zabezpieczającej bezpieczeństwa sushi D2, D3, D4 oraz utrzymania dyscypliny IP etcetera.
Poza adminami, juniorami, moderatorami, super, quattro... musimy poszukać, porozmawiać, zadzwonić i zaprosić Wojskową Służbę Wewnętrzną i Stopę Homologiczną Przewrotu Inwestycji (A8WSWiSHPI). Nasz forum działa od 2009-04-28 bez (niestety) służby wojskowej a8team.
Nowi A8WSWiSHPI będą mieli instytucję kontrwywiadu internetu i służby zabezpieczającej bezpieczeństwa sushi D2, D3, D4 oraz utrzymania dyscypliny IP etcetera.
2009-04-28 godzina 21:40 - założyciel forum A8Team.PL. Ps: Polecam iParts.pl
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
tak wiem ....tylko w jakim celu? ale i tak najlepsze są osoby które mają dwa konta i rejestrują się raz jako.......a innym razem jako........, ale to tylko taka dygresja aby wiedziały że nie są takie sprytne jak im się wydaje <jezyk>krzychu22.p1i pisze:To jest opcjonalna funkcja i każdy może sobie ją włączyć..
no niestety nie bywam na forum od dłuższego czasu z uwagi na brak czasu na cokolwiek...martin_rs4 pisze:to pewnie AMSTAFF który się od dawna nie melduje i pewnie inwigilujeJIMM pisze:czyżby inwigilacja
mam nadzieję że kiedyś się to zmieni.... inwigilować inwigiluję... ale nie na forum jeśli komuś tego brakuje to przepraszam!
pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na I OZA8T
ps. gdzie jest mój Avatar?!!! teraz zauważyłem że chyba WSI mi go zajeb...