Bo to prawda,ma swoje rajdowe odcinki jak i całośc do polatania na specjalnych zasadach.
Ja może będe w okolicy pod koniec sierpnia więc jak ktos chetny na spot i przejazd tam to moooże coś ugadamy?
Nürburgring - kto był????
Jak to nie?... ja w AutoMapie mam szczegółowo rozrysowane.... nawet kierunek jazdy na poszczególnych odcinkach mam zaznaczony.... mógłbym cały tor oblecieć na nawigacjidanishow pisze:Tej "normalnej drogi" na żadnej mapie nie znajdziesz
.
Jest nikła nadzieja, że też tam będę.... o ile plany uda się zrealizowaćdanishow pisze:Spot, jak najbardziej
Chociaż ja nie wiem czy powinienem swoim tam wjeżdżać.... żeby nie było jakiejś "kumulacji"
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-
- Forum Audi A8
tutaj napisali http://www.racingforum.pl/lofiversion/i ... 99603.html
ale za uszkodzone barierki, musiałem zapłacić na miejscu bo nie posiadałem zielonej karty do OC co jest oczywiście absurdem bo takich kart już się nie wydaje.
zieloną kartę dają za darmo od firmy OC a czasem 20zł to lepiej mieć jak nie mieć jak coś daje.
ale za uszkodzone barierki, musiałem zapłacić na miejscu bo nie posiadałem zielonej karty do OC co jest oczywiście absurdem bo takich kart już się nie wydaje.
zieloną kartę dają za darmo od firmy OC a czasem 20zł to lepiej mieć jak nie mieć jak coś daje.