![]() |
![]() |
[S8 D3 10 ] Adaptacja czujnika parkowania
-
- Forum Audi A8
[S8 D3 10 ] Adaptacja czujnika parkowania
Witam
jak w temacie jak moge zrobic adaptacje czujnika parkowania poniewaz znikna mi po raz kolejny Prawy tylni czyjnik a wiem ze ostatnio w warszrtacie zrobili jego adaptacje i wszystko dzialalo i teraz chcialbym sam sprobowac oczywiscie z wasza pomocą .
pozdrawiam
jak w temacie jak moge zrobic adaptacje czujnika parkowania poniewaz znikna mi po raz kolejny Prawy tylni czyjnik a wiem ze ostatnio w warszrtacie zrobili jego adaptacje i wszystko dzialalo i teraz chcialbym sam sprobowac oczywiscie z wasza pomocą .
pozdrawiam
-
- Super Klubowicz
Podłącz VAG/VCDS/VAS - sprawdz jakie masz błędy
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
-
- Forum Audi A8
Witam
Moze i kit ,ale dzialal po tym kicie i teraz przestal dzialac ,zamowile sobie scaner VAG i bede wiedzial jakie błędy są, przedtem w warsztacie mial wymienic ale powiedzial mi ze tylkoi adaptacja pomogla tak wiec nie wiem sam ja jaetsem zielony w tym a wy koledzy sie znacie, tak wiec czekam na wiecej podpowiedzi.
Pozdrawiam
Moze i kit ,ale dzialal po tym kicie i teraz przestal dzialac ,zamowile sobie scaner VAG i bede wiedzial jakie błędy są, przedtem w warsztacie mial wymienic ale powiedzial mi ze tylkoi adaptacja pomogla tak wiec nie wiem sam ja jaetsem zielony w tym a wy koledzy sie znacie, tak wiec czekam na wiecej podpowiedzi.
Pozdrawiam
W adaptacjach jest tylko zmiana dźwięku i częstotliwości oddzielnie dla przednich i oddzielnie dla tylnych czujników czyli to co masz dostępne z poziomu MMI.
Poza tym możliwość przywrócenia ustawień fabrycznych i niczego więcej tam nie kojarzę więc chętnie dowiem się na czym ta adaptacja świeżo założonego czujnika polega
Poza tym możliwość przywrócenia ustawień fabrycznych i niczego więcej tam nie kojarzę więc chętnie dowiem się na czym ta adaptacja świeżo założonego czujnika polega

* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Jak już podajesz numer to podaj cały bo jego połowa nie służy szukaniu po tym numerzepiter 1205 pisze:Dzięki,a czy mozecie mi podac jakie czujniki tam maja byc auto ma vin WAUZZZ4E17N

inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Nie chcę być upierdliwy ale to nie jest kompletny numer VIN - brakuje tu jednej cyfry z tych sześciu na końcu.piter 1205 pisze:Oto caly WAUZZZ4E17N00591
Kierując się indiańską intuicją domniemuję, że prawidłowy jest taki WAUZZZ4E17N000591

Jeżeli numer VIN który podałem jest prawidłowy to wracając do twojej prośby:
odpowiadam:piter 1205 pisze:... a czy mozecie mi podac jakie czujniki tam maja byc auto
czujnik parkowania 7H0919275C
Numer identyczny dla wszystkich czujników ale....
o ile auto ma wszystkie elementy oryginalne to wszystkie tylne oraz przednie zewnętrzne powinny być lakierowane pod kolor nadwozia czyli LZ9Y a przednie środkowe powinny być szare czyli pod kolor osłony mocującej przednią tablicę rejestracyjną.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-
- Forum Audi A8
Na sprzedaż na tą chwilę nie posiadam.piter 1205 pisze:... moze masz taki na zbyciu jak cos .
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-