[D2 preFL ALL ] LPG - zrób to sam
tylko
wczoraj miałem przykład głupoty ludzkiej kolega pytał się mnie ile bym chciał jakbym mu gaz do pacyfiki zapodał motor jakiś 3,z kawałkiem
powiedziałem że tyle tylko muszę popatrzeć bo nigdy nie zakładałem do takiego czegoś a to amrykaniec to może być problem .
Wczoraj płacze bez tel że mu zamontowali i nie jedzie i prosi abym coś mu przestawił ok wpadnij .
I MOIM OCZOM SIĘ UKAZAŁO
listwy czwórki odległość od wkrętki do listwy 50 cm odcinki nie równe
podpinam się patrze a czasy wtrysku na paliwie 4,0 -a na lpg 8-10
ciśnienie ustawione koło 2,0
To jak ma być dobrze pogoniłem go niech mu to porozwiercają bo mi się nie chce bawić .
Tak samo jest u nas w 4,2 tylko ty piejesz do brc bo niby takie dobre i fajne
tam listwy są jakie są i inaczej się nie da ale dla mnie to skucha i ja takiego czegoś pod maską nie toleruje
wczoraj miałem przykład głupoty ludzkiej kolega pytał się mnie ile bym chciał jakbym mu gaz do pacyfiki zapodał motor jakiś 3,z kawałkiem
powiedziałem że tyle tylko muszę popatrzeć bo nigdy nie zakładałem do takiego czegoś a to amrykaniec to może być problem .
Wczoraj płacze bez tel że mu zamontowali i nie jedzie i prosi abym coś mu przestawił ok wpadnij .
I MOIM OCZOM SIĘ UKAZAŁO
listwy czwórki odległość od wkrętki do listwy 50 cm odcinki nie równe
podpinam się patrze a czasy wtrysku na paliwie 4,0 -a na lpg 8-10
ciśnienie ustawione koło 2,0
To jak ma być dobrze pogoniłem go niech mu to porozwiercają bo mi się nie chce bawić .
Tak samo jest u nas w 4,2 tylko ty piejesz do brc bo niby takie dobre i fajne
tam listwy są jakie są i inaczej się nie da ale dla mnie to skucha i ja takiego czegoś pod maską nie toleruje
pepi, Ale u mnie wszystko gra i buczy. Pali 15 na banie jak pałuje 200+ przyspiesza nawet od 160 dzis zderukowała i do 260 się pieknie rozpędzała zostawiając goniące mnie D3 w tyle.
A do tego parametry wszystkie w normie i nic nie podpiera podpier popija podkrada zubaża czaruje bzyka cykai muli. Po prostu zapierd...
A do tego parametry wszystkie w normie i nic nie podpiera podpier popija podkrada zubaża czaruje bzyka cykai muli. Po prostu zapierd...