Zazdrośnicy o A8
-
- Forum Audi A8
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Co ciekawe od obcych ludzi raczej podziw, koparka opada jak słyszą jaka duża stadnina pod maską i ogólnie pytania o spalanie ... a co poniektórzy znajomi z forów innych, lub koledzy bliżsi i dalsi - to co się słyszy czy czyta to:
Nie stać na BP, i hańba dla marki i silnika,
Uważaj na policję bo jak Cię zatrzymają to na bank dowód zabiorą
Zbiera na zapalniczki
Jak byś miał dizla to byś przyjechał
Szkoda tej lagunki - kup coś lepiej Żonie a nie znów do auta
To takie co pamietam
Nie stać na BP, i hańba dla marki i silnika,
Uważaj na policję bo jak Cię zatrzymają to na bank dowód zabiorą
Zbiera na zapalniczki
Jak byś miał dizla to byś przyjechał
Szkoda tej lagunki - kup coś lepiej Żonie a nie znów do auta
To takie co pamietam
Pozdrawiam !!
Na to metoda prosta-nie wozic go ze sobąManiekJames pisze:Uważaj na policję bo jak Cię zatrzymają to na bank dowód zabiorą
Przecie gas do zapalniczek tańszy jak gnojówkaManiekJames pisze:Jak byś miał dizla to byś przyjechał
Oj nie szkoda,nie a żonie nic nie brakujeManiekJames pisze:Szkoda tej lagunki - kup coś lepiej Żonie a nie znów do auta
To wokół mnie ostatnio sami znawcy są.
Panie zajebista ta A6...
Z określeniem A80 też już się spotkałem.
Ogólnie sąsiedzi mile podchodzą do auta i podoba im się. Ale są też ludzie którzy zadają głupie pytania z zazdrości więc na takie pytania udziela się głupich odpowiedzi.
ile pali : 20 trasa, miasto 40
ile ma koni : wystarczająco
jaki silnik : 1.9
skąd masz na to pieniądze : mam bogatą żonę
Panie zajebista ta A6...
Z określeniem A80 też już się spotkałem.
Ogólnie sąsiedzi mile podchodzą do auta i podoba im się. Ale są też ludzie którzy zadają głupie pytania z zazdrości więc na takie pytania udziela się głupich odpowiedzi.
ile pali : 20 trasa, miasto 40
ile ma koni : wystarczająco
jaki silnik : 1.9
skąd masz na to pieniądze : mam bogatą żonę
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Hehe pozwolę sobie zapożyczyć to stwierdzenie bo nagminnie pada własnie to pytanie.... aż do znudzenia. Plus "a nie myślałeś żeby wsadzić gaz?" ehhhh.ernesto pisze:skąd masz na to pieniądze : mam bogatą żonę
Jeszcze jak miałem beemke e39.... nie wiem czy wam to coś mówi?... ale auto już dość wiekowe, to było w porządku, ale od czasu jak zmieniłem na A8 to zaczęły się dziwne teksty, że powinienem sprzedać, bo to drogie części, bo dużo pali itp. To stwierdzam to zawsze cenowym porównaniem zaczepów do boczków: BMW - 5 zaczepów z czego KAŻDY JEDEN po 25 zł, A8 klasa premium!!!! 10 zaczepów za 12zł.... Jak tu tego samochodu nie lubić
Nie wszystko takie tanie
A ja podwoziłem z marketu sąsiadke do domu:
-Ale tu cichutko w tym aucie
-Mam sportowy wydech
-Nie no jest cichutko,a te siedzenia to nowe chyba sa i pewnie kupe kasy dałeś co?
-400zł z angola i mają z 15lat
-nieee no co ty sa jak nowe,mama mowila cos że chcesz lakierowac auto?
-no tak w przyszłym roku
-ale po co malowac jak sie swieci jak nówka???Nie szkoda ci kasy??
Ale dużo pewnie pali taki woz bo taki duży jest..
-Niee,pani, jak powoli jade to nie.
-Aha no to super. Ale nie lakieruj bo serio szkoda kasy.
Sasiadka
A ja podwoziłem z marketu sąsiadke do domu:
-Ale tu cichutko w tym aucie
-Mam sportowy wydech
-Nie no jest cichutko,a te siedzenia to nowe chyba sa i pewnie kupe kasy dałeś co?
-400zł z angola i mają z 15lat
-nieee no co ty sa jak nowe,mama mowila cos że chcesz lakierowac auto?
-no tak w przyszłym roku
-ale po co malowac jak sie swieci jak nówka???Nie szkoda ci kasy??
Ale dużo pewnie pali taki woz bo taki duży jest..
-Niee,pani, jak powoli jade to nie.
-Aha no to super. Ale nie lakieruj bo serio szkoda kasy.
Sasiadka
Jakiś czas temu (zapomniałem tu napisać) słyszałem od qmpla że ktoś tam gadał że kupiłem a8 ale ze ciągle się psuje i już drugie tyle do niej wladowalem i teraz będę sprzedawał...
Qrwa powiem wam żeludzie na wsi to są......
A ja leje na to co gadają. W sumie wychodzi ze jestem przy kasie jak kupiłem D3 i jeszcze stać mnie było drugie tyle wladowac
Qrwa powiem wam żeludzie na wsi to są......
A ja leje na to co gadają. W sumie wychodzi ze jestem przy kasie jak kupiłem D3 i jeszcze stać mnie było drugie tyle wladowac
Wczoraj wróciłem z pracy rocznym Golfem GTD, od razu sąsiad (łaził po podwórku) pyta czy sprzedałem auto i pewnie dlatego bo drogie w utrzymaniu . Ja mu na to, że nie sprzedałem tylko oddałem do czyszczenia a Golfa na dojazdy do pracy kupiłem (jego mina bezcenna) ...strzelił karpia i szybko schował się w szopce .
W sumie tylko on taki jakiś inny, reszta sąsiadów i znajomych pozytywnie nastawiona.
W sumie tylko on taki jakiś inny, reszta sąsiadów i znajomych pozytywnie nastawiona.