co sie dziwic dotacje unijne rolnicy roztrwaniaja na pierdoly znam kilku takich co zamiast wsadzic calosc na rozwoj kupuja sobie auta

![]() |
![]() |
![]() |
święte słowa - bo tak najprościej jest wytłumaczyć swoje położenie... poruszasz się D4 bo kradniesz i jesteś cwaniakiem jak to doskonale ująłeś a ja przemieszczam się autem o wartości kół D4 bo jestem uczciwy i nie kradnę.... jakie to prosterafalr93 pisze:A tak po za tym to w naszej pięknej krainie to zauważyłem że jak ci się ciut lepiej powodzi niż drugiemu człowiekowi to od razu jest obgadywanie że to złodziej i cwaniak ...
Przed rozpoczęciem czynności służbowych przedstawił się itd. a następnie podał podstawę prawną i przyczynę podjęcia czynności służbowej?? Czy była sytuacja w, której miałby podejrzenie przestępstwa? Czy został spisany protokół z prowadzonej czynności?Kosmy pisze:Później trzepanie bagażnika i policjant mówi "wie Pan jakie rzeczy można znaleźć w takim aucie" eh ...
Podejrzenie zawsze moze byc, np policjant stwierdzi ze wydales mu sie podobny do kogos kogo poszukuja.krzychu22.p1i pisze:Przed rozpoczęciem czynności służbowych przedstawił się itd. a następnie podał podstawę prawną i przyczynę podjęcia czynności służbowej?? Czy była sytuacja w, której miałby podejrzenie przestępstwa? Czy został spisany protokół z prowadzonej czynności?Kosmy pisze:Później trzepanie bagażnika i policjant mówi "wie Pan jakie rzeczy można znaleźć w takim aucie" eh ...