[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
Nie dzielone sa fajniejsze nie wiem co to wogole za patent byl zeby to podzielic Ja hokeja zmieniac nie bede bo nie pojde znow w koszta... pozatym u mnie dol jest w piano, i znow nowy bym musial lakierowac Tak ze bedzie kratka, zrobie ja w piano i znow bedzie tak jak byc powinno
Adriano... kurde piekna jest... Przyjedz na SCP na slask we wrzesniu No musisz byc ta lala
Adriano... kurde piekna jest... Przyjedz na SCP na slask we wrzesniu No musisz byc ta lala
Apophis pisze:No to które auta mają całe kratki a nie dzielone??
Wyjaśnienie tej tajemniczej zagadki jest proste, już o tym kiedyś pisałem.adrian949 pisze:Jaki całe? Dopiero w 2001 r wychodziła jedna kratka na stronę.
W po-liftowych D2 wychodziły 2 różne modele świateł przeciwmgielnych, na żarówkę H3 i na żarówkę H7 - rodzaj kratek zależy od rodzaju zastosowanych świateł przeciwmgielnych
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
to żałuj że nie widziałeś i nie słyszałeś co się działo jak Cie nie było przy aucierobertas pisze:Dzis SCP zaliczone... Milo jak ktos cyka foty auta, to mega fajne uczucie ze ktos tez to docenia
akurat podjechałem swoją to auta oglądały jakiś 2 synków i mieli dylemat czy lepsze twoje czy FOSS'a ) A ogólnie dużo osób przyciągały ałosiem
jutro wrzucę jakieś foto w temacie o SCP, dzisiaj już mi się nie chce.