Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
-
- Super Klubowicz
Pare dni temu :
Wymieniony olej w ASB na Mobil LT71141
Wyczyszczona płyta zaworowa + nowa uszczelka płyty
Po czyszczenie płyty do skrzyni weszło prawie 8L oleju
Przy okazji zmieniona 1 opona przednia lewa na nowa - stara na reklamacje poszła
Wszystko robione w : www.serwis-smp.pl , u naszego kolegi Marka
Wymieniony olej w ASB na Mobil LT71141
Wyczyszczona płyta zaworowa + nowa uszczelka płyty
Po czyszczenie płyty do skrzyni weszło prawie 8L oleju
Przy okazji zmieniona 1 opona przednia lewa na nowa - stara na reklamacje poszła
Wszystko robione w : www.serwis-smp.pl , u naszego kolegi Marka
Rozkodowywanie numerów VIN grupy VAG i inne
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
FB: https://www.facebook.com/michalwruszak
mail: michalwruszak@gmail.com
tel: 508121044
Wymieniłem sobie przyciski w lewym boczku od kierowcy
jeden od otwierania klapy bagażnika i klapki wlewu paliwa
drugi od centralnego zamka.... zmasakrowan od pazurów !! a ten od centralnego jeszcze ktoś poprawiał czarnym lakierem, no żesz qrwa wyglądało to masakrycznie i mnie wnerwiało.
Teraz jest miód malina
jeden od otwierania klapy bagażnika i klapki wlewu paliwa
drugi od centralnego zamka.... zmasakrowan od pazurów !! a ten od centralnego jeszcze ktoś poprawiał czarnym lakierem, no żesz qrwa wyglądało to masakrycznie i mnie wnerwiało.
Teraz jest miód malina
W weekend spalilem mocno klocki przod(tir mi wyjechal ;p) juz nie hamuje a zwalnia, czeka mnie wymiana. 2tys. km wytrzymaly firmy textar
wczoraj naprawilem: mocowania PP lampy, podswietlenie nog kierowcy, spasowalem drzwi kierowcy teraz zamyka sie delikatnie, wymienilem brakujace spinki tapicerki drzwi tych co nie bylo i te co polamaly sie przy demontazu boczka(spinki z aso po 1.50+vat podobno nie produkuja ich juz), wymienilem baterie w pilocie.
wczoraj naprawilem: mocowania PP lampy, podswietlenie nog kierowcy, spasowalem drzwi kierowcy teraz zamyka sie delikatnie, wymienilem brakujace spinki tapicerki drzwi tych co nie bylo i te co polamaly sie przy demontazu boczka(spinki z aso po 1.50+vat podobno nie produkuja ich juz), wymienilem baterie w pilocie.
- stillbadboy
- Super Klubowicz
a ja od dwoch dni sie grzebie,chinska pompa wspomagania zmieniona na ori, zalany swiezy plyn, pasek wielorowkowy gejtsa zmieniony na conti , no i oczywiscie nie moglo sie odbyc wszystko sprawnie, ja do napinacza a ten ledwo drgnie, tlumik drgan wyzional ducha i blokowal, wiec czekam na nowy... takie male gowno a 160zl .
prawie poltora roku z autem i jeszcze znajduje kwiatki po poprzednim wlascicielu jak np chinska pompa z a6 a100..
prawie poltora roku z autem i jeszcze znajduje kwiatki po poprzednim wlascicielu jak np chinska pompa z a6 a100..
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
Wczoraj wymieniłem uszkodzony wentylator klimy i wyczyściłem kompresorem chłodnice z paprochów. Dziś po długich poszukiwaniach kupiłem felgi Lombartho 20". Są na nich oponki z 2010r. 245/35. Muszę się nauczyć na nich jeździć od nowa. Oczywiście już delikatnie zarysowałem rancik Całe szczęście, że na koniec sezonu daję je do regeneracji i do malowania bo mój poprzednik pomalował je matowym szprajem - pomalował nawet opony masakra.
Skomentujcie jak Wam się podobają. bądźcie łaskawi.
Skomentujcie jak Wam się podobają. bądźcie łaskawi.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2015, 21:11 przez VIGO, łącznie zmieniany 1 raz.
Rób w życiu to na co masz ochotę a żyć będziesz szczęśliwie ...
- stillbadboy
- Super Klubowicz
Norbert Felgi ladniutkie ale kurde narazie to to wyglada jak woz drabiniasty. Jestem zdania ze cieniutka opona to do gleby, a do cywila normalna wyzsza opona ktora bedzie wspolgrac z komfortowym zawieszeniem.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
A moja Lala po wymianie zawieszania przód , wymiana oleju w silniku , wymiana świec + regulacja i przegląd LPG .
Nie ma to jak 4.2 Quattro
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.
Ps:
Wymiana uszczelki pod pokrywą zaworów - Audi A6.
Wypalanie DPF Audi A6 i A8.
Audi A6 C5. Brak RDS w FIS.