Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Piłeczka też jest w razie czegodanishow pisze:Nyku, w oczach policji jest to broń i żeby nie mieć z tego powodu nieprzyjemności ...woź też piłkę ze sobą
Jakby pytali o rękawice to powiem że nie jestem łapaczem tylko pałkarzem
Widziałem takie coś już kiedyś w internecie chyba w A6 zamontowane. Nie chciałem psuć podsufitki czy plastików wewnątrz a kijek tak czy siak zamontowany dla śmiechu. Kto wie, może strzeli się kiedyś jakąś małą partyjke na jakimś zlocie <jezyk>Apophis pisze:juz lepiej to było by na bocznej poprzeczce dachu
Ja tez w omie woziłem bejzbola i raz mnie zapytali czy gram czy rozrabiam a ja myk piłeczke i jakiez było zdziwnienie
Lecz to duże i nieporęczne to zastapiłem go tonfa ktora sie lepiej sprawdzała w boju i była całkiem legalna oraz poreczniejsza. W DE jednak to nielegalne chyba i pozostał do niedawna klucz francuski
Lecz to duże i nieporęczne to zastapiłem go tonfa ktora sie lepiej sprawdzała w boju i była całkiem legalna oraz poreczniejsza. W DE jednak to nielegalne chyba i pozostał do niedawna klucz francuski
- dracus6662
- Super Klubowicz
ja zastąpiłem pneumatykiem bardziej poreczny
Tiptronik wymiana oleju Audi
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
[URL=https://a6klub.pl/car-audio-c5/zmiana-z ... htmlZmiana z Symphony II na NAVIGATION PLUS A6 C5.[/URL]
- Nyku
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Radek
Ja raczej rozrabiaką nie jestem
Teleskopa (batona) kiedyś zostawiłem w jednym z aut które sprzedałem a co do tonfy to tym trzeba umieć jakoś walczyć. "Bejsbolem" to się piźnie komuś w łeb (żartuje oczywiście) i po temacie, można zachować troszke większy dystans między napastnikiem zwłaszcza jak ktoś nie jest jakimś wielkim wojownikiem jak ja
Teleskopa (batona) kiedyś zostawiłem w jednym z aut które sprzedałem a co do tonfy to tym trzeba umieć jakoś walczyć. "Bejsbolem" to się piźnie komuś w łeb (żartuje oczywiście) i po temacie, można zachować troszke większy dystans między napastnikiem zwłaszcza jak ktoś nie jest jakimś wielkim wojownikiem jak ja