[inne] hamownia - ile mamy koni mechanicznych
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Witam!
Jeden dwa ostrzejsze luki i już sladow brak...
Ostatnio to przerabiałem.Jechal Pan dość krotko za mna a z przodu był dość ciasny jak na te predkosc luk.Szkoda ze nie miałem kamerki.Walczyl dzielnie ale "balustrada" była jego.
Stefan.
-na wodzie ale nie długo.Korton pisze:[Specjalnie sie nie dziwie, a84.2 jakims mega szybkim samochodem nie jest. Cos lekkiego z moca ok 200KM moze sie utrzymac.
Ostatnio to przerabiałem.Jechal Pan dość krotko za mna a z przodu był dość ciasny jak na te predkosc luk.Szkoda ze nie miałem kamerki.Walczyl dzielnie ale "balustrada" była jego.
Stefan.
A8 bardzo dobrze sie trzyma drogi, chodz masa jest wrogiem w zakretach, umiejscowienie wielkiego silnika z przodu tez nie pomaga. Nie przesadzajmy, trafimy na jakiego hot-hatcha i bedziemy ogladac jego tyl. To dwa rozne swiaty, on nie pojedzie komfortowo w daleka trase, my na torze czy asfaltowej drodze z zakretami nie damy mu rady.majkaistefan pisze:Witam!
-na wodzie ale nie długo.Korton pisze:[Specjalnie sie nie dziwie, a84.2 jakims mega szybkim samochodem nie jest. Cos lekkiego z moca ok 200KM moze sie utrzymac.
Stefan.
Jezdzilem w Kielcach na torze focusem st, honda typeR i mam porownanie, co znaczy lekkosc i zwinnosc w zakretach.
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Odnosiłem się do saaba a tam są dmuchawki.. Ale to nie zmianie faktu:mkbewe pisze:krzychu22.p1i napisał/a:
No proszę doładowana kosiarka do wolnossaka.. Jak porównywać to podobne jednostki i podobna waga.
Hehe, mi tez nie chodzilo o kreciolki ala lokalne kjs, gdzie na malym placyku wywijance na recznym sie robi. Na takim Nürburgring, to pewnie a8 dostalo by z 30sek od meganki RS itpmajkaistefan pisze:Witam!
Ja nie odnoszę się do samorobek i innych "eresow". Dzieci nawet wiedza ze rowerem szybciej miedzy slupkami pojdzie.
Ostatnio bratanek mi wykazywal wyzszosc "citygola" ( ) w miescie.Oczywiscie ze masa jest wrogiem ale nie wiem czy nie większym jest jej brak.
Stefan.
kreciołki sa do zabawy a ósemki do komfortowej jazdy-nie mylic pojeć. Ogladałem dla kumpla niedawno crossfire i on do setki bierze ósemke niewiele ale jednak(w manualu ma) Za to powyżej 160 kolo zaczął juz dyziac a ja spokojnie cisne sobie dalej i dalej
Dla mnie 200km/h to jest predkośc przelotowa przy niezatłoczonej trasie.
Dla mnie 200km/h to jest predkośc przelotowa przy niezatłoczonej trasie.
inna sprawa że teraz na drodze są takie małe pchełki
jak ostatnio motorem se jechałem a tu polo mnie w dizlu chyba wyprzedziło
ja miałem tak ze 1,6 on nie wiem ile to chciałem to dogonić 2,4 i nie moglem tego dojść
Robiłem gościowi vr6 paska i prowadziłem mu i mnie jakaś mała mazda wyprzedziła z tych nowszych
i ten pasek był wolniejszy od tej mazdy .\
Takie mamy realia zazwyczaj jest się pierwszym ale niekiedy coś człowieka wyprzedzi
jak ostatnio motorem se jechałem a tu polo mnie w dizlu chyba wyprzedziło
ja miałem tak ze 1,6 on nie wiem ile to chciałem to dogonić 2,4 i nie moglem tego dojść
Robiłem gościowi vr6 paska i prowadziłem mu i mnie jakaś mała mazda wyprzedziła z tych nowszych
i ten pasek był wolniejszy od tej mazdy .\
Takie mamy realia zazwyczaj jest się pierwszym ale niekiedy coś człowieka wyprzedzi
Witam, według mnie to już są trochę inne czasy... fakt, że i tak większość aut nie ma szans do V8, ale niestety już tak wiele nie potrzeba aby usiąść Nam na ogonie. Na plecach usiadł mi passat 2013-2014 TDI, ile KM miał to nie wiem, ale za cholerę nie mogłem mu odejść. Na krajowe 6 - tce do 200, dalej nie szło, bo większy ruch. Pewnie chip w passku i po drogach Naszych może poszaleć. Przyszło mi tylko do głowy, czy może coś jest nie tak z moją Małą? Pomyślałem o hamowni, ale z tego co czytam to co warsztat to inne pomiary. Jedyne co mogę zrobić to znaleźć jakiegoś ogarniętego mechanika, zmierzyć chociaż przypływomierz... Ale bądź co bądź A8 na trasę żaden passat nie dorówna