[D3 05 4.2MPI ] Gruszki podciśnienia
Zaglądnąłem do swoich i wydaje mi się że w normie wszystko. Ktoś widać już się nimi zajął bo mam obydwa cięgna dorobione metalowe.
tak to u mnie pracuje
po kolei na filmiku włączene zapłonnu, wyłączenie, włączenie zapłonu, odpalenie i przegazowanie.
jakość dźwięku i obrazu powala nagrywane telefonem
tak to u mnie pracuje
po kolei na filmiku włączene zapłonnu, wyłączenie, włączenie zapłonu, odpalenie i przegazowanie.
jakość dźwięku i obrazu powala nagrywane telefonem
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
też zauważyłem ze z płynnością mogło by być lepiej, będę coś kombinować jak tylko się pogoda poprawikrzychu22.p1i pisze:Trochę się przycinają.
Jakieś szybkie info na temat wyczyszczenia tego?
Wystarczy zrzucić ciemno. Odkręcić dźwignię 1 śrubka a później te 2 skrajne i wyciągnąć wszystko do przodu auta? Bo nie wiem jak to tam wygląda w srodku
Generalnie mam ale chwilowo nie "od ręki".riki76 pisze:Kolega Foss masz może jeszcze dostępne te cięgna bo u mnie jedno zerwało się?
Pojawiła się mała przerwa w produkcji przez świąteczne zamieszanie i brak materiału.
Ale jeszcze przed świętami nadrobię zaległości i zaraz po świętach, 27-mego mogę wysłać
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Wpisz sobie przegub kulowy, cięgno kulowe. W sklepie z częściami do ciężarówek mają takie duperele.
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... t-1-2-1202
http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... t-1-2-1202
Witam.
Pojazd Audi A8 D3 6.0 W12.
Posiadam problem ze spadkiem mocy poniżej 4000obr/min i falującymi obrotami w czasie jazdy przy małych prędkościach. Po przeczytaniu kilku postów o owych zapieczonych wodzikach gruszek jestem bardzo ciekaw czy znajdują się one również moim samochodzie i jeżeli tak to gdzie je odnajdę - bo niestety nie potrafię . Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam .
Pojazd Audi A8 D3 6.0 W12.
Posiadam problem ze spadkiem mocy poniżej 4000obr/min i falującymi obrotami w czasie jazdy przy małych prędkościach. Po przeczytaniu kilku postów o owych zapieczonych wodzikach gruszek jestem bardzo ciekaw czy znajdują się one również moim samochodzie i jeżeli tak to gdzie je odnajdę - bo niestety nie potrafię . Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam .
Jarek Audi A8 D3 4.2 tdi