[S8 D2 '98] Szyba tylnia - wymiana
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
Ja także...maciu pisze:co znaczy fotochrom to ja wiem ale jak do tej pory nigdzie nie widziałem
takiej opcji do D2
nawet w nowych autach marek premium jakoś ciężko to spotkać :shock:
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
można spotkać najcześciej na allegro w opisach typu full opcja i w opisach fur na forach itp. :mrgreen:FOSS pisze:Ja także...maciu pisze:co znaczy fotochrom to ja wiem ale jak do tej pory nigdzie nie widziałem
takiej opcji do D2
nawet w nowych autach marek premium jakoś ciężko to spotkać :shock:
poczekamy na producenta nr części i zobaczymy komu i co się ściemnia ;-)
Proszę nie pisać z pytaniami technicznymi na PW - tylko na forum.
wyPAD 2020
wyPAD 2020
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
Panowie u mnie sa takie szyby jak jest pochmurno to tak jak na foto jak slonce to robia sie srebrne http://otomoto.pl/audi-a8-C14261931.html
[ Dodano: 2010-07-25, 07:13 ]
A jak ja kupywałem prawie 5 lat temu to niemiec napisał opcja chrom (miał na mysli te szyby ) chyba ze sie myle :roll:
[ Dodano: 2010-07-25, 07:13 ]
A jak ja kupywałem prawie 5 lat temu to niemiec napisał opcja chrom (miał na mysli te szyby ) chyba ze sie myle :roll:
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
- bobasgoleniow
- Forum Audi A8
jak znajde czas to pstrykne fote jest tam folia i sa podwójne jak by ktos pytał.powiem tak :nie widzialem jeszcze D2 z takimi szybami.
[ Dodano: 2010-07-25, 08:24 ]
[ Dodano: 2010-07-25, 08:27 ]
Sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie nigdy nie sprawdzalem czy szyby sa oryginalnie tak zrobione czy nie wiec czekam na wasze opinie pozdr. ;-)
[ Dodano: 2010-07-25, 08:39 ]
znalazlem taki film tej firmy co na szybach SL Llumar.
[ Dodano: 2010-07-25, 08:24 ]
[ Dodano: 2010-07-25, 08:27 ]
Sam jestem ciekawy co z tego wyjdzie nigdy nie sprawdzalem czy szyby sa oryginalnie tak zrobione czy nie wiec czekam na wasze opinie pozdr. ;-)
[ Dodano: 2010-07-25, 08:39 ]
znalazlem taki film tej firmy co na szybach SL Llumar.
„Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej – szaleniec”
mam takie szyby u siebie i dokładnie dzieje się to samo - mam nadzieję, że jest to proces baaaardzo powolny, bo póki co nie jest to jakoś bardzo widoczne.dice111 pisze:Folia jest fabryczna (pomiędzy tymi dwiema szybami) i w 2 miejscach (przy rogu szyby), widać już, że się rozwarstwiła. Na bocznych szybach, gdy się je opuści widać, że nie jest ona klejona do końca szyb (jest pare mm różnicy) i tam odcień jest inny.
Tylna u mnie jest również "thermovit" - poobserwuję ją wkrótce w słoneczne dni, bo wcześniej nie miałem pojęcia o jej funkcjonalności.