[D2 preFL ALL ] A8 4.2 d2 96r Czy hamulce z D3 będą pasowa
[D2 preFL ALL ] A8 4.2 d2 96r Czy hamulce z D3 będą pasowa
Witam
Czy hamulce tzn. zaciski, tarcze, klocki będą pasowały do A8 4.2 96r przed liftem bez przeróbek? Jeżeli nie to co należy jeszcze zmienić lub dorobić?
Czy hamulce tzn. zaciski, tarcze, klocki będą pasowały do A8 4.2 96r przed liftem bez przeróbek? Jeżeli nie to co należy jeszcze zmienić lub dorobić?
Mam już komplet tarcze, klocki, zaciski od D3 tylko zastanawiam się czy opłaca się zakładać. Kolega ma d3 2005r 4.2 benzyna kupił klocki w serwisie Audi Konarzewski w Bydgoszczy i hamulce piszczą mą gorzej jak moje nawet na zimnych???
Czy jest jakiś 10000% sposób na to piszczenie. Dlaczego BMW 7 nie piszczy, mercedes eSa nie piszczy? Miałem i jeździłem Audi ma tragiczne hamulce.
Czy jest jakiś 10000% sposób na to piszczenie. Dlaczego BMW 7 nie piszczy, mercedes eSa nie piszczy? Miałem i jeździłem Audi ma tragiczne hamulce.
-
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Ja się nie dziwię - u siebie mam tarcze ATE i klocki TRW i złego słowa powiedzieć nie mogę.danishow pisze:Dziwie się wam, że zakładacie TRW. W Niemczech tylko na ebay-u kupi się TRW ...nikt tego nie montuje.
Przednie klocki chyba właśnie się kończą ale zrobiłem na nich 70.000km więc chyba mają prawo powoli się kończyć
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-