![]() |
![]() |
![]() |
[D2 preFL ALL ] Regeneracja zacisków - dwutłoczkowe LUCAS
- tutenhamon
- Super Klubowicz
- stillbadboy
- Super Klubowicz
to nie wina farby moim zdaniem, to wina braku dobrego przygotowania, odtluszczenia i robota na szybko po lebkach
tak wygladaja zaciski z d2 po dwukrotnym malowaniu zwyklym spreyem za 10zl czarnym, bez jakichs udziwnienien motipow i innych niby do hamulcow wysokotemp., ale z czyszczeniem dtluszczaniem zeszlo poltorej godziny ( jeden zacisk )
uprzedzajac pytania nic sie nie zluszczylo nieodpazylo do tej pory a minal miesiac.
![Obrazek]()
tak wygladaja zaciski z d2 po dwukrotnym malowaniu zwyklym spreyem za 10zl czarnym, bez jakichs udziwnienien motipow i innych niby do hamulcow wysokotemp., ale z czyszczeniem dtluszczaniem zeszlo poltorej godziny ( jeden zacisk )
uprzedzajac pytania nic sie nie zluszczylo nieodpazylo do tej pory a minal miesiac.
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
- karol208
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D2
- Rocznik: 1994
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Automat
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Imię: Karol
Ciekawe jak by wyszło przy malowaniu żółtym fluorescencyjnym tak jak ja malowałem.stillbadboy pisze:to nie wina farby moim zdaniem, to wina braku dobrego przygotowania, odtluszczenia i robota na szybko po lebkach
[url=http://fs5.directupload.net/images/150925/i762ynoh.jpg]Obrazek[/URL]
Do tej pory też nic mi nie zlazło z zacisków tylko strasznie brudne od pyłu z klocków.
- stillbadboy
- Super Klubowicz
no ta farba to tez taka ślinka, wiec i nie kryla dobrze pewnie, ja bym czegos takiego swojej a8 nie zrobil
ale moze mi przeszedl etap , wiek na tuningi i F&F,
moze jakbys dal z 2 warstwy wiecej bylo by lepiej ? jak sadzisz ? czy to tez kij dawalo ?
natomiast doceniam twoj wklad w zwymiarowanie i caly temat dla potomnych
pewnie sie starzeje

moze jakbys dal z 2 warstwy wiecej bylo by lepiej ? jak sadzisz ? czy to tez kij dawalo ?
natomiast doceniam twoj wklad w zwymiarowanie i caly temat dla potomnych
pewnie sie starzeje

"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
-
- Super Klubowicz
- karol208
- Super Klubowicz
Chodzi ci o zestaw gumek do tych zacisków?chicken20091986 pisze:możesz podać aukcję na której to kupiłeś ??
Gumki kupiłem w Niemczech, a dokładnie znajomy mi kupił i przesłał do PL

https://www.rexbo.eu/budweg/repair-kit- ... per-204324
- karol208
- Super Klubowicz