[ALL] Ile pali wasze monstrum ??
- KRUSZYN_3CITY
- Forum Audi A8
Damias faktycznie jest taka opcja w menu klimatyzacji. A może mi ktoś podpowie dlaczego jak kręcę pokrętłem klimatyzacji z tyłu wyświetla się napis "PASIVE"? Jak to uruchomić żeby pasażerowie mogli sobię sami regulować temperaturę?
(sorki za pytanie nie w temacie jak ktoś wie o co mi chodzi to o odpowiedź proszę na PW)
(sorki za pytanie nie w temacie jak ktoś wie o co mi chodzi to o odpowiedź proszę na PW)
A8 D3 4.0 TDI V8 chip 310KM QUATTRO [G8 DAN]
ALFAROMEO 147 1.6 T.SPARK
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《
ALFAROMEO 147 1.6 T.SPARK
Kącik mądrości :
》Prawdziwych przyjaciół poznaje się w szczęściu i dobrobycie, tylko nie liczni są w stanie znieść nasze sukcesy 《
》Nigdy nie sprzeczaj się z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem 《
》Pieniądze, alkohol i narkotyki są dla mądrych ludzi 《
Wyłącz "blokadę dla dzieci" - przycisk na drzwiach kierowcy.KRUSZYN_3CITY pisze: Damias faktycznie jest taka opcja w menu klimatyzacji. A może mi ktoś podpowie dlaczego jak kręcę pokrętłem klimatyzacji z tyłu wyświetla się napis "PASIVE"? Jak to uruchomić żeby pasażerowie mogli sobię sami regulować temperaturę?
Może ktoś to gdzieś wydzieli lub przeniesie bo z pogodą to zaczyna mieć niewiele wspólnego a skoro wciąż zdarzają się przypadki, że ktoś nie wie jak w D3 wyłączyć klimę to może warto gdzieś na forum te odpowiedzi zachować
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
u mnie w D2 jednym guzikiem wyłączam klime ogólnie całym rokiem przeważnie jeżdżę na auto. Ostatnio z rana jechałem jednak i wcisnąłem ten guziczek "econ" bo w sumie chłodno i wilgotno... po chwili jednak go z powrotem załączyłem jak zaczęła szyba parować przednia od środka... także w chłodne dni klima działa też <jezyk>
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Forum Audi A8
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz