.Ryzykant.FOSS pisze:Noi amorek zrobiony.
Stefan.
Inaczej to postrzegam ale niedługo będziemy mieli okazję o tym pogadać.... mam taką nadziejęmajkaistefan pisze:Ryzykant.
Dla ciebie foto - rzut okiem na pozycję Comfort/Dynamic kontra Liftpreston81 pisze:możesz zrobić foto od przodu i z boku auta, jak jest podniesiona na maxa ? jak to będzie wyglądać ?
eeee... jeszcze nie, jeszcze mi się nie znudziłyraftor pisze:za tylne lampy może dowód polecieć , lepiej je domyć :D
Lampy po-liftowe jakoś do mnie nie przemawiają.... tzn. fajne są ale do kompletu przód powinien być również po 2 lifcie czyli z prostokątnymi halogenami a ja specjalnie celowałem w halogeny okrągłe.raftor pisze:jeśli chodzi o lampy mi osobiście bardziej leżą ori i tu chyba dopełnieniem była by eskowa klapa plus lampy z ostatniego lifta, choć i te z przedlifta są ładne
A ja rzadko kiedy przycieram ot technikę jazdy trzeba do tego zmienić i jakoś idzie z tym żyćraftor pisze:mi się tez marzy obniżenie mojego gada ale ja już na dynamic przycieram o leżących policjantów ;<
No niby różnica jest niewielka ale w przypadku leżących policjantów czy naszych super równych przejazdów kolejowych to takie 10-20mm jednak robi różnicępreston81 pisze:dzieki za foto, kurcze nie ma jakiejs wielkiej różnicy nie ?
Kierunek pomarańczowy, wsteczny biały przydymiony, przeciwmgielne działają i są wyraźnie jaśniejsze..... tylko w dzień widoczność świecących lamp rzeczywiście jest mniejsza.mkbewe pisze:za co ? jak kierunek świeci na pomarańczowo a wsteczny jest biały to czego się mają czepiać ?raftor pisze:za tylne lampy może dowód polecieć
aaaa przepraszam.... no jak nie od grylla jak od grylla.... tak plotę 3 po 3 po pijokuManiekJames pisze:Ej ej jaką folię przeca to od gryla przydymione są nooo
ściera w łape + ludwik i czyścić
policja w stolicy zauważyłem ze jest bardziej liberalna , w Toruniu mi dowód poleciał za wydech w motocyklu, natomiast po wawie latają sprzęty z uciętymi rurami przyprawiające o ból głowy przechodniów w promieniu 2 km i nikt tam dowodów nie zabieraFOSS pisze:Zresztą znam tu kilku kolegów co też mają czarne i jakoś nie tracą nagminnie dowodów... FORZA po Warszawie ciągle lata z czarnymi lampami i mega głośnym wydechem i jakoś nie narzeka więc jeszcze poczekam
Ale u mnie projekt wciąż nie skończony, wciąż są pomysły co i jak jeszcze dłubnąćjordan233 pisze:Dzisiaj miałem okazję zobaczyć autko Damiana na żywo i zauroczyłem się wydechem oraz przodem S8,wydech bajka..................
Teraz aż się chce coś liznąć w aucie
No, a ja dzięki za kawę i słodycze - do następnegojordan233 pisze:Dzięki za odwiedziny