[D3 ALL ] Zwiększenie ograniczenia prędkości
-
- Forum Audi A8
[D3 ALL ] Zwiększenie ograniczenia prędkości
Witam, panowie mam wersje zciągniętą ze stanów, mam ogranicznenie prędkości maksymalnej na 220 km / h czy ktoś z Was zdejmował coś takiego w Częstochowie w serwisie powiedzieli że tego nie zrobią. Znacie jakiegoś specjaliste - magika ze śląska??
Ostatnio zmieniony 29 mar 2015, 08:06 przez darekostap, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: ograniczenie prędkości [A8 D3 4,2 benzyna]
220km/h to jeszcze nie tragedia... są auta które mają 160km/h alboo i mniej ;-)darekostap pisze:(...) mam wersje zciągniętą ze stanów, mam ogranicznenie prędkości maksymalnej na 220 km / h ...
Ale że ASO tego nie odblokuje to mnie zaskoczyłeś...
podali jakieś uzasadnienie??
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Powaznie w a8 do 160km/h bo jakos trodno mi w to uwierzyc??? :shock:FOSS pisze: 220km/h to jeszcze nie tragedia... są auta które mają 160km/h alboo i mniej ;-)
No akurat to ograniczenie to nie w Audi A8 ale w Dodge Magnum 5,7V8 HEMI...klon_84 pisze:Powaznie w a8 do 160km/h bo jakos trodno mi w to uwierzyc??? :shock:
tragedia, silnik prawie już diaboliczny a tu taka blokada
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Ciekawi mnie tylko jak bardzo "nierozsądny umyslowo" musi byc ten pacjent co kupi to auta z taka blokada :mrgreen:FOSS pisze:No akurat to ograniczenie to nie w Audi A8 ale w Dodge Magnum 5,7V8 HEMI...
tragedia, silnik prawie już diaboliczny a tu taka blokada
-
- Forum Audi A8
ale to nie rozwiązuje naszego K....((((((( problemu... wkurza jak lece autostradą i gośc fordem mondeo ledwo ledwo ale mnie wyprzedza:)))) i jeszcze się śmieje.... po za tym tym autem wogóle nawet nie czuć tych 220m w aso powiedzieli że na polskę 4,2 benzyna nie szła i że nie wiedzą jak ASO w Częstochowie:)
Jak to nie szła bo może coś źle zrozumiałem :?: :shock:darekostap pisze:(...) w aso powiedzieli że na polskę 4,2 benzyna nie szła i że nie wiedzą jak ASO w Częstochowie:)
Oczywiście że na rynku polskim były auta z silnikami 4,2V8 PB - najpierw wersja MPI a później już FSI.
Poza tym jakieś diametralne różnice konstrukcyjne to mogą być pomiędzy rynkami amerykańskim i europejskim a nie pomiędzy niemieckim a polskim.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
-