Jeśli w A8 problem wydaje Ci się błahy, to znaczy, że jeszcze nie znasz jego prawdziwych rozmiarów. Sprawdź jeszcze bezpiecznik przy akumulatorze (taki duży, czarny, czasem bywa z czerwonym oczkiem).Pawel82 pisze:kupiłem już go takiego.człowiek od którego kupowałem powiedział ze jest wina stacyjki.auto zabrałem na lawetę,bagażnik był zamknięty i nie mogłem go otworzyć,dopiero dwa dni póżniej zobaczyłem że tam nic nie ma.starszy człowiek wydawał się uczciwy
![]() |
![]() |
[D3 03 4.2MPI ] D3 4.2 Nie odpala,brak zapłonu
Bądź dobry jak chleb.
W taki sposób nie ma szans na żaden zapłon ani nic innego - jak już pisałem wcześniej to nie jest rzecz którą robi się wyłącznie na podwórku pod blokiem.Pawel82 pisze:podpiąłem tylko pod kostkę, nie jestem pewien ale mimo to nie powinien pojawić się zapłon?auto w ogóle nie zareagowało.
Sterownik kessy trzeba przypisać do samochodu bo inaczej nie rozpoznaje on kluczyka i nie włączy niczego.
Pawel82 pisze:dodam jeszcze że w bagażniku po lewej stronie nie ma nic tylko same kable z tego co się orientuje to ma być tam wzmacniacz do bose.ale tych kostek jest sporo,więc zapewne było tam coś więcej,czy może to mieć jakiś wpływ na mój problem?
Brak mi słów.Pawel82 pisze:kupiłem już go takiego.człowiek od którego kupowałem powiedział ze jest wina stacyjki.auto zabrałem na lawetę,bagażnik był zamknięty i nie mogłem go otworzyć,dopiero dwa dni póżniej zobaczyłem że tam nic nie ma.starszy człowiek wydawał się uczciwy
Cena musiała być mega atrakcyjna jeżeli w ten sposób dokonałeś zakupu.
Niestety cena doprowadzenia auta do ładu może być atrakcyjne wysoka.
Ciekawe czy w tym aucie sterownik kessy był oryginalny czy specjalnie podmieniono na jakiś uszkodzony. I ciekawe czy kluczyk jest oryginalny. I przy tak kupionym aucie sporo innych ciekawych pytań może jeszcze wyniknąć.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-