[A8 D2 4,2 Q] Air8 US by Robertas...mini barek s84
No to mi wygląda na jakiegoś Vossena albo Rohana..... ale mogę się mylić bo nic nie pokazałeś
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Damiano napiecie trzeba budowac stopniowo No nie sa to ani Rohany ani Vosseny... Nie stac mnie na takie produkcje niestety... Ale mam prawie to o czym marzylem Nie bylbym soba gdybym nie wzial kluczy i nie lecial przymierzac no powiem tak... Ufffff jest wszystko na styk
Powiem tak jest szeroko fest... Ale eksperyment sie powiodl 10,5J Jednak wchodzi
Powiem tak jest szeroko fest... Ale eksperyment sie powiodl 10,5J Jednak wchodzi
No to Andrzej Mleczko skomentuje twoje niecne zachowanierobertas pisze:Damiano napiecie trzeba budowac stopniowo
Jakaś podpowiedź?... koło ratunkowe?gonias pisze:Dlatego musiałem gdzieś "u kogoś" poniuchać i muszę przyznać że kółeczko konkret, bardzo w Twoim stylu
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Łee no Panie jeszcze się pytasz pokazuj jak to siadło !robertas pisze:Hehe Gonias domyslam sie ktory szczegol... No mialem trzymac w niepewnosci do wiosny, choc dzi sie tak napatrzylem ze sie zakochalem... wiec co Panowie... chcecie widziec przymiare od frontu???
Nie mogłem powiedzieć, bo jeszcze Robert by się obraził i mi nie sprzeda swoi RHFOSS pisze: Jakaś podpowiedź?... koło ratunkowe?
Dawaj, dawaj... bo poszukam jeszcze czegoś u Mleczkirobertas pisze:wiec co Panowie... chcecie widziec przymiare od frontu???
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-