AUDI S8 MTM 760 HP
-
- Super Klubowicz
AUDI S8 MTM 760 HP
I doczekało się S8 jeszcze więcej koni. Bardzo ładnie się prezentuje z zewnątrz jak wewnątrz przez firmę MTM.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2015, 09:02 przez PITER82, łącznie zmieniany 1 raz.
- tutenhamon
- Super Klubowicz
Akurat spalanie przy pedale w podłodze nie ma chyba za wiele wspólnego z rzeczywistym. U mnie pokazuje okolo 50l. Co ciekawe, u znajomego w VW Touranie 1.9TDI pokazuje 99,9l, ale już np u ojca w A6 2.7TDI jest jakieś ~40l.wujoo933 pisze:Mi też się podoba, dźwięk bajka, tylko zastanawia mnie to chwilowe spalanie przy pedale w podłodze, 33-35l ? w moim d2 jak depnę to pokazuje pod 90l
gówno prawda swap i bujanie sie z kazdym problemem na nowo i rzeźba w gównie tu jest gotowe rozwiązanie w dodatku z czasem ludzie za to dadzą kupe siana a nie jakies robótki garazowe ja wole miec certyfikowane rozwiązanie nawet jesli to samo bedzie troche taniej i innaczej
w dodatku dla takiego noskilla jak ja ktory sam sobie nie wymieni nawet nastawnika taki MTM bylby lepszy niz rzeźba
w dodatku dla takiego noskilla jak ja ktory sam sobie nie wymieni nawet nastawnika taki MTM bylby lepszy niz rzeźba
bądź sobą, wariatów też lubią
Napisałem "przemyslany" swap da lepsze opcje. Masz do wyboru kilka mozliwości i bez bujania sie z każdym problemem. Za cześc ceny tego uzywanego modelu mam juz wsio poukładane i nie gadaj że sie nie da bo tu na forum się chłopaki bujają(złego widac maja specjaliste)
Niedługo sprawdzimy moja ósemke jak bedzie smigać bezproblemowo to racja lezy po mojej stronie.
Owa D2 z kompresorem nie ma parametrów RS6 po chipie a spala na pewno więcej-czytałem kiedys o tym i nie jara mnie to.
Ale nie ma problemu możemy sie za jakis czas pobawić-ja zrobie swapa za 5k euro a ty za 10k euro załóz sobie kompresor i porównamy
Niedługo sprawdzimy moja ósemke jak bedzie smigać bezproblemowo to racja lezy po mojej stronie.
Owa D2 z kompresorem nie ma parametrów RS6 po chipie a spala na pewno więcej-czytałem kiedys o tym i nie jara mnie to.
Ale nie ma problemu możemy sie za jakis czas pobawić-ja zrobie swapa za 5k euro a ty za 10k euro załóz sobie kompresor i porównamy