AUDI S8 MTM 760 HP
rs6 mnie nie interesuje bo wygląda jak wygląda w moim mniemaniu osiągi to nie wszystko gusta i guściki ja poprostu nadal chcę mieć audi a8 d2 a nie bude d2 z czymś tam w środku , seria mnie interesuje a taki MTM to jak AMG od merola bardziej niz misz masz od pana waldka , szanuje to co każdy tam sobie zmienia i ma jak ma i jak chce , jednak dla mnie taka opcja nie obchodzi
ja poprostu chcialbym miec takiego MTM'a i koniec kropka
pozatym twój swap to z 4,2 automat na 3,7 + manual a nie swap na coś mocniejszego wiec co tu porównywać ?
mam nadzieje ze będzie śmigać
ja poprostu chcialbym miec takiego MTM'a i koniec kropka
pozatym twój swap to z 4,2 automat na 3,7 + manual a nie swap na coś mocniejszego wiec co tu porównywać ?
mam nadzieje ze będzie śmigać
bądź sobą, wariatów też lubią
Ty sie wyspij bo nie kumasz
Mój swap nie ma na celu czynić auta mocniejszym tylko sprawnym,ale zakres pracy jest podobny jak bym se wstawiał tam silniki mocniejsze więc później to tylko przekładka a nie kabelkologia.
ten text:
MTMa sobie nie kupisz bo to nie cena a dostepnośc niemal zerowa
I jeszcze co do swapa u mnie to zdrowe 3,7 z 130tys km na bank w manualu zrobi lepsza robote niż styrany czasem ABZ z CMLem
Mój swap nie ma na celu czynić auta mocniejszym tylko sprawnym,ale zakres pracy jest podobny jak bym se wstawiał tam silniki mocniejsze więc później to tylko przekładka a nie kabelkologia.
ten text:
Jest bez sensu bo dla mnie nie istotne co siedzi pod maska jesli robi robote i kosztuje połowe taniej.preston81 pisze: ja poprostu nadal chcę mieć audi a8 d2 a nie bude d2 z czymś tam w środku , seria mnie interesuje a taki MTM to jak AMG od merola bardziej niz misz masz od pana waldka , szanuje to co każdy tam sobie zmienia i ma jak ma i jak chce , jednak dla mnie taka opcja nie obchodzi
MTMa sobie nie kupisz bo to nie cena a dostepnośc niemal zerowa
I jeszcze co do swapa u mnie to zdrowe 3,7 z 130tys km na bank w manualu zrobi lepsza robote niż styrany czasem ABZ z CMLem
ja tam bym się wstrzymał i nie chwalił dnia przed zachodem słońca
czyli są jakieś tam , ale zapewne masz racje że nie kupie z prostej przyczyny , myśleże na zielonej wyspie Donalda, krainie mlekiem i miodem płynących rzek to nie ma prawa bytu bo zarobki są z odbytuApophis pisze:MTMa sobie nie kupisz bo to nie cena a dostepnośc niemal zerowa
bądź sobą, wariatów też lubią
Bez kompresora... ale i tak fajna maszynka.
Miała kilka poważniejszych bolączek ale już po mału wychodzi na prostą.
Zostało już kilka elementów do poprawy w układzie chłodzenia.
Co do fot... z zewnątrz to nie mam... nie zrobiłem.
Zresztą z zewnątrz autko wygląda zwyczajnie (po cywilnemu), po za nalepką na klapie.
Reszta to wałki i program w ECU. Jak autko pojawi się za jakiś czas u mnie
to pstryknę zdjątka.
Miała kilka poważniejszych bolączek ale już po mału wychodzi na prostą.
Zostało już kilka elementów do poprawy w układzie chłodzenia.
Co do fot... z zewnątrz to nie mam... nie zrobiłem.
Zresztą z zewnątrz autko wygląda zwyczajnie (po cywilnemu), po za nalepką na klapie.
Reszta to wałki i program w ECU. Jak autko pojawi się za jakiś czas u mnie
to pstryknę zdjątka.
-
- Forum Audi A8