A kolegehadwao, prosze o udokumentowanie afery,możesz wrzucic na poczatek fakture potem opinie biegłego

![]() |
![]() |
wolałbym uniknąć sprawy w sądzie ale jak trzeba będzie to się zdecydujeApophis pisze:Kiedyś ta firma robiła dobrze ale to było kiedyś. od roku docieraja do mnie jedynie złe opinie a twoja to juz szczyty bije.
Prosze bys zrobił to jak trzeba czyli rzeczoznawca co stwierdza z faktura w reku autentycznośc napraw i potem możesz się do nich z prawnikiem udac celem zwrotu kasy całej pod groźbą sprawy w sądzie.
Dlatego całej kwoty bo w obliczu takiego oszustwa nie możesz byc pewny że ktokolwiek coś tam zrobił.
Apophis pisze:Dla forum?? No jak ktoś od nich bedzie miał problem i bedzie mi to potrafił wyjaśnić jakoś logicznie to zapraszam do mnie może nie dostanie skrzynią po łbie
A kolegehadwao, prosze o udokumentowanie afery,możesz wrzucic na poczatek fakture potem opinie biegłego
To w końcu wykiwali cie czy ci się zdaje? Poł neta jak wspomniał Łukasz juz o tym pisze nie tylko my tu cos z przypadku. Twoja sprawa jak sie potoczy tak jak sie toczy juz to przypieczetuje na amen.hadwao pisze:Proponuję wstrzymać się z obraźliwymi komentarzami na temat tej firmy ,aby znowu nie powstała taka sytuacja jak była wcześniej. Na pewno poinformuję o przebiegu sytuacji
Działaj działaj ,jak dla mnie to przegięcie.Bo jeżeli sie okaże tak jak mówią twoi mechanicy że skrzynia nawet nie była wyciągnieta za 7 koła to brak mi słów.hadwao pisze:jutro zadzwonię do ITM i poproszę o ekspertyzę biegłego sądowego. Proponuję wstrzymać się z obraźliwymi komentarzami na temat tej firmy ,aby znowu nie powstała taka sytuacja jak była wcześniej. Na pewno poinformuję o przebiegu sytuacji
Wstawiłem auto do warsztatu na wymianę elementu elastycznego i po rozmowie z mechanikami na temat skrzyni powiedzieli mi że na skrzyni oraz na wale jest wyciek i że nie ma żadnych oznak tego że byłą ona wyciągana. Załamany tym faktem opisałem tą sytuację na forum aby się poradzić co mam robić. Udam się na ekspertyzę biegłęgo i jak potwierdzą się przypuszczenia mechaników to będę działął dalej, a jeżeli okaże się że wprowadzili mnie w błąd to przeproszę firmę oficjalnie na forum. Dziwi mnie jednak to że po całkowitym remoncie po przejechaniu 100 km skrzynia cieknie a zgłaszany wyciek wału przed remontem dalej cieknieApophis pisze:To w końcu wykiwali cie czy ci się zdaje? Poł neta jak wspomniał Łukasz juz o tym pisze nie tylko my tu cos z przypadku. Twoja sprawa jak sie potoczy tak jak sie toczy juz to przypieczetuje na amen.hadwao pisze:Proponuję wstrzymać się z obraźliwymi komentarzami na temat tej firmy ,aby znowu nie powstała taka sytuacja jak była wcześniej. Na pewno poinformuję o przebiegu sytuacji
A jesli masz obawy to prosiłem cie juz o skany dokumentacji w temat dac. Nawet fotke telefonem
Widzę, że znowu postanowiłeś załatwić coś przez forum (maila nie otrzymałem, telefon nie dzwonił).majkaistefan pisze:-mnie wystarczyl opis jak wymieniaja olej w skrzyni "kolegi" FOSS.Bardzo goraco polecal.
Jaki znowuż "kwiatek" i jakiż znowuż "bukiet"?majkaistefan pisze:Pozniej sie okazalo ze to nie jedyny "kwiatek" a wrecz caly bukiet...