Jak owocowe to pomogę Ci się pozbyć tego dźwiękudanishow pisze:jedynie czasami na nierównościach słychać dużą paczkę Tic-Taców przechowywaną w podłokietniku pasażera
der beste A8 3.7 von danishow
- 123mielony
- Super Klubowicz
- Moje auto: A8 D3
- Rocznik: 2005
- Silnik: V8 4.2
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Imię: Krzysztof
Fakt, paleta kolorów jest spora.123mielony pisze:Można sobie pierdyknąć szybki w kolorze nadwozia
Mieszkałem wcześniej w Hannoverze i była tam firma, która się tym zajmowała. Robili S-klasę mojemu koledze i efekt był naprawdę świetny, niestety nie pamiętam jak się firma nazywa123mielony pisze:Masz jakieś info jak to wygląda?
Poszukam w wolnej chwili
Mam coś takiego: http://www.ohnefolie.de/indexd4ba.html? ... e&Itemid=1
W galerii mają sporo zdjęć z przykładami.
gonias, szyby wypchane elektroniką ...używane już od lat w "biznesie"
W galerii mają sporo zdjęć z przykładami.
gonias, szyby wypchane elektroniką ...używane już od lat w "biznesie"
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez danishow, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamontowałem zamówione wczoraj heble ATE na tył, oczywiście nie obeszło się bez niespodzianek. Po obu stronach musiałem walczyć z górnymi śrubami od jarzm, lewa wylazła dopiero po kontakcie z "józkiem" natomiast prawą musiałem rozwiercać (tak zapiekła się w piaście) ...zeszło 5 godzin . Ale przy okazji odświeżyłem też design i sieknąłem trzy warstwy lakieru z utwardzaczem
Sprawdziłem również stan oleju, nie zmienił się od 2000 km
Sprawdziłem również stan oleju, nie zmienił się od 2000 km
Ale u Daniela z przodu, o ile dobrze kojarzę, już od jakiegoś czasu gości właśnie zestaw z D3preston81 pisze:ja osobście nie polecam ATE na przodzie 323mm u mnie nie dały rady (
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
preston81, toć ja tera hamulce z tyłu robiłempreston81 pisze:ja osobście nie polecam ATE na przodzie 323mm
Dokładnie, na przodzie już od marca założone mam heble z D3, tarcze Zimmermann i klocki ATEFOSS pisze:Ale u Daniela z przodu, o ile dobrze kojarzę, już od jakiegoś czasu gości właśnie zestaw z D3