Na wstępie przepraszam Hubert, że nie pamiętam.... z samego Płocka kontaktowało się ze mną chyba 5-ciu różnych kolegów w temacie D3 z czego 3 sztuki przyjeżdżały a ogólnie to tych aut spoza Warszawy było sporo....Borys pisze:Jeszcze mowiles foss mi o sterownikach pod siedzeniami tj kierowcy i pasazera teraz odepne kierowcy i zobacze czy bedzie zjadalo
noi jak tak patrzę na zdjęcie D3 w twoim profilu i czytam o sterownikach foteli to jedno z drugim kompletnie mi nie pasuje
Więc....
czy chodzi o czarną D3 robioną gdzieś na przełomie lipca i sierpnia tego roku w której tymczasowo siedział jakiś mały akumulator i było uszkodzone mocowanie tego akumulatora?
Jeżeli tak to w twoim aucie oprócz tego co robiłem pozostało jeszcze kilka rzeczy o których wspominałem i które mogą mieć wpływ na dalsze kłopoty z prądem - główne które pamiętam to właśnie sterowniki fotela kierowcy i fotela pasażera oraz zamek w drzwiach kierowcy
Poza tym VCDS wyrzucał sporadyczne błędy komunikacji ze sterownikami silnika i skrzyni biegów, parktronika i do zrobienia pozostało jeszcze sporo tematów ale tu chyba nie będę tu tego opisywał.