a co do zjadania to a3 czy a4 w mocniejszym 2.0tdi polknie spod swiatel zarowno i 3.7 i 4.2ale jakie to ma znaczenie ani pejton ani a8 ani a3 nie jest do sportu
[ Dodano: 2015-12-16, 16:08 ]
preston81 pisze:już widze tą twoją perełkę co ma wszystko na miejscu
ramke mam oryginalną - chcę mieć nową i tyle , szyby też a skrzynie mam po regeneracji i większosc klamotów jest nowa i oryginalna , i szczerze to bym płakał bo spalanie masz jak w 4,2 a moc ....no właśnie niech moc będzie z tobą przyda ci się
a co do bitej sztuki, kolizja to nie bita jak to okreslasz powiedział bym że ci tego nie życze, ale widzę by ci się przydalo na otrzeźwienie ciekawe co byś wtedy zrobil , ale chyba nic najwyzej bys sprzedal i kupil sobie nowy tv lub kolejną perełkę z 3,7
co do 40 -60k moje auto przebiło juz budżet 45k na same naprawy od niecalych 2 lat , moze to wariactwo ew głupota ale lubie swoje auto, chetnie zobacze jak twoje jest zadbane jak nim dojedziesz na zlot i pokaze ci swoje bys nie musial pisac bzdur nie uwazam za plus że ktos ma szyby na aucie ktore wyjechaly z fabryki po 15 latach co niektorym moga przeszkadzac drobne rysy i chcieliby je wymienic tak samo jak inne elementy ktore z biegem czasu sie zuzywają
ale Cie Preston zabolalo, widze masz tu w prywatnym folwarku jako jedyny prawo do krytykowania nie ? Ile wlozyles twoja sprawa wiem ile co kosztuje bo paradoksalnie ( dziwne ze moge wiedziec co ? ) utrzymuje takie samo auto, baa jeszcze starsze, nie bede sie z Toba licytowal ani wdawal w dalsze dywagacje , ani ja ani ty nie mamy perelek tylko stare lupy i taka jest prawda a jojczysz i rychtujesz eseje jakbym CI na ambicje wjechal. Pokoj z Toba