A8 D2 4.2 1994r 20"-10J Naciąg/Gleba/Navi+FL
Wszystko ma działać, na razie oczekuję wiązki z lifta żeby wszystko już skończyćkoziolek pisze:robisz tą navi tak, żeby wszystko działało czy tylko do wyglądu ?
Dokładnie, nie chciałem wkładać jakiegoś innego 2dina z bajerami, ma wszystko wyglądać na pierwszy rzut oka dla zwykłego śmiertelnika jak oryginał. Tylko znawcy tematu zobaczą że climatronic jest custom .Apophis pisze:Ma działać-inaczej po kiego pchać zabytki w auto
Podziękował Ernii , po nowym roku muszę im jeszcze zrobić kurację odmładzającą, przednie fotele są już założone, tylna kanapa jeszcze chwilę poczeka, bo u mnie jest grzanie i full elektryka, a w tych RECARO z tyłu niestety nie ma nic, więc przyjdzie do mnie paczka z kanapą z lifta i leci do tapicera na przekładkę skór.ernesto pisze:Fotele upolowałeś w zar...m stanie
Ramka wygląda świetnie. Dobra robota
Hihi laptopa sobie zamontuje na desce rozdzielczejrafalr93 pisze:gonias, trzeba było pójść o krok na przód <jezyk>
http://mklr.pl/269267/Opel-Astra-G-Bert ... er-w-Aucie
Kierownica będzie z S8 z pre fl ale z małym smaczkiem którego na razie nie zdradzę + białe podświetlenie wskazówek w licznikach. Ten nasz mod musi wpaść po nowym roku obowiązkowo .ernesto pisze:Goni czas na kiere teraz
A po nowym roku lecimy na Częstochowę po następnego moda
Jak będę się wybierał w te strony to dam Ci znać wcześniej i bym skoczył obejrzeć, ale niestety gumy już się nadają na wymianę.robertas pisze:ernesto, to jak sie wybierzecie na Czestochowe, niech Gonias wpadnie do mnie sobie felgi obczaic przy okazji, bedzie wiedzial czy je chce czy nie
Apophis pisze:Gonias W Turcji panuje to on nie będzie się modlił do maryji tylko do allacha albo aisze
A jeszcze dodam co wrzuciłem do autka:
Zmieniarka USB
Nie pamiętam kiedy ostatnio słuchałem muzyki z płyt, więc zainwestowałem w zmieniarkę usb, bez problemu radzi sobie z pendrivem 8gb i obsługuje 594 utwory, jak dla mnie w zupełności wystarcza . Zmieniarka schowana w schowku po stronie pasażera + jest możliwość dołożenia do niej zestawu głośnomówiącego z bluetooth'em i dodatkowym mikrofonem.
+ Mam już troszkę doświadczenia w customowych zawiasach, zrobiłem kilka gwintów home made i kitów, myślę by w końcu zabrać się za ósemkę i zrobić wygodne zawieszenie (w porównaniu z gwintem) z ładną glebą na co dzień ale na razie brak gotówki mnie ogranicza
Pewnikiem sterowanie tipem??gonias pisze:Kierownica będzie z S8 z pre fl ale z małym smaczkiem którego na razie nie zdradzę + białe podświetlenie wskazówek w licznikach. Ten nasz mod musi wpaść po nowym roku obowiązkowo .
Białe podświetlenie to się da w tych seryjnych wskazówkach czy zakładasz Skowe?
Powitać dzisiaj na przód założyłem nowe amortyzatory Sachsy i do tego sprężynkę -35mm
Przed
Po
Ada również dostała malutki prezencik w postaci dywaników wcześniej miałem gumowe
Przez pewien czas również gościła w salonie
Zakupiłem również felgi z porsche cayenne - sport design ll lecz na razie zastanawiam się nad ich założeniem, bo obawiam się że nie będą pasować do bryły D2
I takie dwa zdjęcia jak teraz wygląda obniżona
To chyba wszystko, czas pucować autko przed zlotem
Pozdrawiam i do zobaczenia
Przed
Po
Ada również dostała malutki prezencik w postaci dywaników wcześniej miałem gumowe
Przez pewien czas również gościła w salonie
Zakupiłem również felgi z porsche cayenne - sport design ll lecz na razie zastanawiam się nad ich założeniem, bo obawiam się że nie będą pasować do bryły D2
I takie dwa zdjęcia jak teraz wygląda obniżona
To chyba wszystko, czas pucować autko przed zlotem
Pozdrawiam i do zobaczenia