części samochodowe Tarcze, hamulce części samochodowe iparts.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

A8 D2 4.2 1994r 20"-10J Naciąg/Gleba/Navi+FL

Awatar użytkownika
robertas
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: robertas » 19 gru 2015, 12:15

ernesto, to jak sie wybierzecie na Czestochowe, niech Gonias wpadnie do mnie sobie felgi obczaic przy okazji, bedzie wiedzial czy je chce czy nie ;)

Gość

Post autor: Gość » 19 gru 2015, 16:15

Przecie tam nikt nie będzie jechał :D

ernesto

Post autor: ernesto » 19 gru 2015, 16:32

Obrazek

Gość

Post autor: Gość » 19 gru 2015, 16:51

Gonias W Turcji panuje to on nie będzie się modlił do maryji tylko do allacha albo aisze :)

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 19 gru 2015, 17:28

koziolek pisze:robisz tą navi tak, żeby wszystko działało czy tylko do wyglądu ? ;)
Wszystko ma działać, na razie oczekuję wiązki z lifta żeby wszystko już skończyć :)
Apophis pisze:Ma działać-inaczej po kiego pchać zabytki w auto :)
Dokładnie, nie chciałem wkładać jakiegoś innego 2dina z bajerami, ma wszystko wyglądać na pierwszy rzut oka dla zwykłego śmiertelnika jak oryginał. Tylko znawcy tematu zobaczą że climatronic jest custom :).
ernesto pisze:Fotele upolowałeś w zar...m stanie :)
Ramka wygląda świetnie. Dobra robota ;)
Podziękował Ernii :), po nowym roku muszę im jeszcze zrobić kurację odmładzającą, przednie fotele są już założone, tylna kanapa jeszcze chwilę poczeka, bo u mnie jest grzanie i full elektryka, a w tych RECARO z tyłu niestety nie ma nic, więc przyjdzie do mnie paczka z kanapą z lifta i leci do tapicera na przekładkę skór.
rafalr93 pisze:gonias, trzeba było pójść o krok na przód <jezyk>
http://mklr.pl/269267/Opel-Astra-G-Bert ... er-w-Aucie
Hihi :D laptopa sobie zamontuje na desce rozdzielczej
ernesto pisze:Goni czas na kiere teraz ;)
A po nowym roku lecimy na Częstochowę <amasz> <amasz> po następnego moda :)
Kierownica będzie z S8 z pre fl :) ale z małym smaczkiem którego na razie nie zdradzę + białe podświetlenie wskazówek w licznikach. Ten nasz mod musi wpaść po nowym roku obowiązkowo <chura> .
robertas pisze:ernesto, to jak sie wybierzecie na Czestochowe, niech Gonias wpadnie do mnie sobie felgi obczaic przy okazji, bedzie wiedzial czy je chce czy nie ;)
Jak będę się wybierał w te strony :) to dam Ci znać wcześniej i bym skoczył obejrzeć, ale niestety gumy :/ już się nadają na wymianę.
Apophis pisze:Gonias W Turcji panuje to on nie będzie się modlił do maryji tylko do allacha albo aisze :)
Obrazek
:D :D :D

A jeszcze dodam co wrzuciłem do autka:
Zmieniarka USB :)
Obrazek
Nie pamiętam kiedy ostatnio słuchałem muzyki z płyt, więc zainwestowałem w zmieniarkę usb, bez problemu radzi sobie z pendrivem 8gb :) i obsługuje 594 utwory, jak dla mnie w zupełności wystarcza <okok>. Zmieniarka schowana w schowku po stronie pasażera + jest możliwość dołożenia do niej zestawu głośnomówiącego z bluetooth'em i dodatkowym mikrofonem.

+ Mam już troszkę doświadczenia w customowych zawiasach, zrobiłem kilka gwintów home made i kitów, myślę by w końcu zabrać się za ósemkę i zrobić wygodne zawieszenie (w porównaniu z gwintem) z ładną glebą na co dzień :) ale na razie brak gotówki mnie ogranicza

Gość

Post autor: Gość » 19 gru 2015, 18:15

gonias pisze:Kierownica będzie z S8 z pre fl ale z małym smaczkiem którego na razie nie zdradzę + białe podświetlenie wskazówek w licznikach. Ten nasz mod musi wpaść po nowym roku obowiązkowo .
Pewnikiem sterowanie tipem?? :)

Białe podświetlenie to się da w tych seryjnych wskazówkach czy zakładasz Skowe?

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 09 lut 2016, 16:19

Cześć Wszystkim. Wrzucam mały aktual :) co tam się dzieje przy mojej Adzie, bo cały czas walczę nad wnętrzem + wpadł fant który bardzo cieszy oko.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gość

Post autor: Gość » 09 lut 2016, 17:23

Eeee no gałeczka bombunia! ;) Weź te kierownice wypier...na smietnik i zakładaj 3 ramienna :)

Awatar użytkownika
Preston81
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: Preston81 » 09 lut 2016, 17:42

to samo mialem powiedziec ale multifunkcja lepsza niz ta pseudo sportowa 3 ramienna :)
bądź sobą, wariatów też lubią

Gość

Post autor: Gość » 09 lut 2016, 19:34

Kazda lepsza od tego czegoś :)

ernesto

Post autor: ernesto » 09 lut 2016, 20:30

Nie od razu Rzym zbudowali.
Gonisławie idziesz w dobrym kierunku, pomału, małymi kroczkami.

Jest dobrze :)

Gość

Post autor: Gość » 09 lut 2016, 22:02

Każdy padyszach marzył o Rzymie i gonias jak na szechsade z Turcji przystało bedzie miał rzym :D

Awatar użytkownika
gonias
Forum Audi A8
Forum Audi A8

Post autor: gonias » 07 wrz 2016, 21:46

Powitać dzisiaj na przód założyłem nowe amortyzatory Sachsy i do tego sprężynkę -35mm <okok>

Przed
Obrazek
Po
Obrazek

Ada również dostała malutki prezencik w postaci dywaników ;) wcześniej miałem gumowe
Obrazek
Obrazek

Przez pewien czas również gościła w salonie <okok>

Obrazek
Obrazek

Zakupiłem również felgi z porsche cayenne - sport design ll lecz na razie zastanawiam się nad ich założeniem, bo obawiam się że nie będą pasować do bryły D2

Obrazek
Obrazek

I takie dwa zdjęcia jak teraz wygląda obniżona
Obrazek
Obrazek

To chyba wszystko, czas pucować autko przed zlotem

Pozdrawiam i do zobaczenia <papa>

Gość

Post autor: Gość » 07 wrz 2016, 22:16

Fele średnio beda pasować. To juz twój gust

Awatar użytkownika
CINEK
Super Klubowicz
Super Klubowicz

Post autor: CINEK » 07 wrz 2016, 22:36

Goniu będą pasować, nie słuchaj go! Apophisowi tylko kołpaki pasują do A8 i żadna inna fela <fujarka>
to nie jest zwykły napęd...to

ODPOWIEDZ

Wróć do „A8 D2 (1994 - 2002)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl