Pozdrawiam i z góry dzieki za pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 97 LPG ] Szarpanie przy przyspieszaniu...
-
mlody91
- Super Klubowicz

[S8 D2 97 LPG ] Szarpanie przy przyspieszaniu...
Witam, no i zaczęło.. jakby nigdy nic, z niczego ,nagle zacząłem odczuwać szarpanie przy delikatnym dodawaniu gazu, dodam iż czasem ustaje normalnie ładnie pracuje a za chwile znowu powraca ten problem.. wiem, ze trzeba zacząć od podpięcia do VAG-a ale jedyny kabel jaki posiadam to jest VAG-K + CAN czy da sie przez ten kabel podpiąć jakoś do kompa? jeśli tak to jakim programem można to uczynić?
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

-
mlody91
- Super Klubowicz

-
Bugalon
- Super Klubowicz

Czekaj, nie kumam kupiles auto bez podlaczenia do niego vaga ? Te bledy są chyba historią z kilku lat bo niektore z nich wzajemnie sie wykluczają. Nie moze ster pluc mieszanką za bogatą i jednoczesnie za ubogą na jednej glowicy. Skasuj to wszystko, pojezdzij kilka dni i znowu podlacz interfejs zeby wiedziec co sie w tej chwili dokladnie dzieje.
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
-
mlody91
- Super Klubowicz

Bugalon, tak, kupiłem samochód bez podłączania.. Mój błąd, sprzedający powiedział mi o wypadaniu zapłonu i o niby zacinajacej się sondzie lambda.. Błędy wykasowalem, po zrobieniu 15km z powrotem powróciło szarpanie, jutro rano podepne zobaczę co wyskoczyło..
Audi Ojczyzno moja, tyś jest jak zdrowie, ile Cie trzeba cenić ten tylko się dowie kto Cię stracił...
-
grzybek86
- Super Klubowicz