witam kolegów , autko nie chciało mi odpalac wiec wyeliminowałem antynapad ktory był podpiety pod rozrusznik , potem dałęm rozrusznik do naprawy bo elektromagnes sie zuzył , autko chodziło jakis czas bez problemu az wczoraj nie chciało odpalic ,tzn rozrusznik nawet nie zakręcił jak przed naprawą , a w tygodniu ze dwa razy mu sie zdarzyło ze za pierwszym razem nie krecił i raz za drugim razem po przekreceniu kluczyka juz działał a raz po trzecim razie , neistety wczoraj próbowałęm ze 30 razy i nie zakręcił nawet ani na chwile . Dzis chciałem go znaow zawiezc do elektryka no i wsiadam do auta i za pierwszym razem pyk i chodzi , zczytałem błedy i mam nadzieje ze pomozecie rozwiązac przyczyne , dodam ze ako poltora miesiaca temu wymieniłem na nowe .
Dodatkowo auto zaczeło mi palic 5-7L wiecej niz zazwyczaj ale tylko po miescie , na trasie 15L lpg wiec jak na moje loty to rewelacja ,tylko dlaczego po miescie 27-8 chleje gdzie normalnie mi palił 20-22 ,na trzeciej fotce sa błędy po jezdzie na lpg , a na kolejnym na samej Pb i nie ma juz błedów o bank 1 i tu pytnaie czym to moze byc spowodowane??? ,bylem juz dwa razy u gazownika jedzilismy testowalismy i zero błedow i wedlug nich jest ustawiony gaz dobrze i dziala prawidłowo, pozdro