[D2 02 3.7PB/LPG ] nawigacja plus spolszczenie navi plusDX
-
- Forum Audi A8
U mnie wyskakuje napis CD can`t be readed. Insert CD ROM with coś tam coś tam.
Nagrywałem na dwóch laptopach - w przypadku jednego i drugiego z prędkością x1
Dostępu do starszych nagrywarek nie mam
Generalnie mam ciepło bo w garażu auto stoi ale popróbuje jeszcze pojeździć z tą płytą może ją wczyta. martin_rs4, dzięki za pomoc. Jak coś odezwę się.
A co sądzicie o sugestii uszek? A może czyszczenie?
Nagrywałem na dwóch laptopach - w przypadku jednego i drugiego z prędkością x1
Dostępu do starszych nagrywarek nie mam
Generalnie mam ciepło bo w garażu auto stoi ale popróbuje jeszcze pojeździć z tą płytą może ją wczyta. martin_rs4, dzięki za pomoc. Jak coś odezwę się.
A co sądzicie o sugestii uszek? A może czyszczenie?
szybki-ens, zanim zaczniesz sie dobierac do radia to sproboj nagrac na nagrywarce starszego typu. Moze ktos ze znajomych rodziny ma itp...ja kiedys nagrywalem na 3 i lipa. Na plytach sony, verbatim i inne takie "lepciejsze" i lipa.
Prosta zwykla nagrywarka i plyty omega i powinno pojsc, choc ku mojemu zaskoczeniu nagrala sie plytka na funkiel nowce nagrywarce do lenovo. Jest to przenosna nagrywarka bo laptop ma tyle podzespolow ze sie ona juz nie zmiescila
Jesli to nie pomoze to Ci wysle ta co nagralem,a jak ta nie zadziala (a dziala) to wtedy zabierz sie za laser
Prosta zwykla nagrywarka i plyty omega i powinno pojsc, choc ku mojemu zaskoczeniu nagrala sie plytka na funkiel nowce nagrywarce do lenovo. Jest to przenosna nagrywarka bo laptop ma tyle podzespolow ze sie ona juz nie zmiescila
Jesli to nie pomoze to Ci wysle ta co nagralem,a jak ta nie zadziala (a dziala) to wtedy zabierz sie za laser
to nie jest zwykły napęd...to
-
- Forum Audi A8
- matrose1983
- Forum Audi A8
- matrose1983
- Forum Audi A8
Tak racja, zaczęto produkcje w listopadzie 2000 roku ale RNS-E pojawiło się dopiero w modelu B7 w roku 2004 .martin_rs4 pisze:one już miały rnse a były produkowane jakoś od 2000roku
Tak, wiem. Już od dawna szukam na ebay-u i poniżej 400 Euro nic nie znajdziesz, nawet za popsute trzeba ponad 300 wybulićmartin_rs4 pisze:problem w tym że to radio w używce kosztują około 1500 zł
No tak tylko czesto w ogłoszeniach w B6 z silnikiem V6 i mocniejszym można było już te radio spotkac chyba ze ktos raczej sobie przełożył....danishow pisze:Tak racja, zaczęto produkcje w listopadzie 2000 roku ale RNS-E pojawiło się dopiero w modelu B7 w roku 2004 .martin_rs4 pisze:one już miały rnse a były produkowane jakoś od 2000roku
to nie jest zwykły napęd...to