![]() |
![]() |
![]() |
[S8 D2 97 ] Nowe mapy wtrysku.
-
PC
- Forum Audi A8

Koledzy dołączam link do fotek instalacji podtlenku LPG w moim bolidzie.
Czy jeden taki parownik da radę wykarmić stadko kóniów z pod maski?
http://tufotki.pl/eVNEX
Czy jeden taki parownik da radę wykarmić stadko kóniów z pod maski?
http://tufotki.pl/eVNEX
- danishow
- Super Klubowicz

-
Gość
-
PC
- Forum Audi A8

- danishow
- Super Klubowicz

PC, w reduktorze (parowniku) nie ma żadnej membrany ...tam są jedynie dwie uszczelki do dekliPC pisze: W parowniku dwie membrany są.
-
Bugalon
- Super Klubowicz

Ten Prins nie uciągnie Ci sprawnego AHC na górze. Poza tym zobacz, jaka jest szansa ze jednym przewodem o takiej srednicy jaki z reduktora wychodzi wykarmisz te 340-350 koni?
Swoją drogą bardzo ciekawy zawór między reduktorem a zasilaniem - nigdy takiego nie widziałem, to jest zawór w filtrze czy po prostu sam zawór a filtrów fazy lotnej w ogole nie ma (moze sa pod oslona bo nie widac na zewnatrz)
Swoją drogą bardzo ciekawy zawór między reduktorem a zasilaniem - nigdy takiego nie widziałem, to jest zawór w filtrze czy po prostu sam zawór a filtrów fazy lotnej w ogole nie ma (moze sa pod oslona bo nie widac na zewnatrz)
Pozdrawiam Bugi
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
"Diesel jest jak cymbałki dla przedszkolaków. Zaczynasz grać melodię i nagle brakuje Ci skali"
-
Bugalon
- Super Klubowicz

Co do reduktora to ja bym dał dwa silvery, dwa goldy albo twina (z KME) mozna też dać dwa razy magic big i cieszyc się bezproblemowym zasilaniem. Ja do siebie dałem KME Twin i problemów nie ma żadnych (tyle ze nie mam AHC pod maską
)
Pozdrawiam Bugi
- puzzel1
- Super Klubowicz

-
emilus143
- Super Klubowicz