[TRÓJMIASTO] SPOTkania Pomorski Klub Audi
[TRÓJMIASTO] SPOTkania Pomorski Klub Audi
[/b]
Ostatnio zmieniony 11 paź 2010, 15:26 przez SERGIO, łącznie zmieniany 6 razy.
Jastarnia czeka... i ja też ;-)SERGIO pisze:W związku z tym iż Nasz kolega klubowy FOSS odpoczywa w Jastarni postanowiliśmy go odwiedzić i wykorzystać okazję na SPOTkanie.
Zapraszam serdecznie osoby które w niedzielę chcą spędzić nad morzem :-)
Lista imponująca jak na taki nieplanowany spot... a pogoda ma być taka sama jak dzisiaj czyli "lazuro" :lol:SERGIO pisze:Na tą chwilę lista wygląda tak:
(...)
W Jastarni poznałem jeszcze jednego kolegę klubowicza: Micz21
zdążyliśmy się już na krótko spotkać i wstępnie także jest zainteresowany aby do nas dołączyć... pewnie nie na cały spot bo pracę ma typowo sezonową ale chęci są a to najważniejsze ;-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
EKO-PAL w Miszewie, zapytaj się o cenę i daj na forum albo na PW. Robią wszystko na częściach Elpigazu.roger1986 pisze:Mam pytanko do kolegów z trójmiasta.
Chce założyć instalację LPG najlepiej BRC, możecie polecić jakiegoś gazownika w okolicach. Cena nie gra roli, chodzi o to aby autko chodziło perfekt.
Pewnie że się udał nasz Spot Plażowy 8-)Rafelek pisze:A tak wracając do tematu jak tam zlot,udał się?
Spotkaliśmy się w składzie (stoją od lewej):
1. MACIEK
2. ANDRZEJ
3. SERGIO
4. FOSS
5. Micz (niestety na zdjęciu już nieobecny ale na początku był razem z nami)
Było całkiem miło, słonecznie i plażowo... później wprawdzie deszczowo i burzowo ale jak zwykle nie wpłynęło to na nasze pozytywne nastroje :mrgreen:
W drodze powrotnej załapaliśmy się oczywiście na mega korek ale to było raczej nieuniknione :diabel:
Do Bartoszyc dotarłem około 1:00 w nocy - na szczęście, oprócz Helu, już później w trasie nigdzie mnie ta mega ulewa nie złapała ale wszędzie widać było jej skutki (sporo pourywanych gałęzi wprost na drodze).
Dzięki wszystkim za super spotkanie i do następnego razu 8-)
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-