![]() |
![]() |
![]() |
[D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde
-
Eriu
- Forum Audi A8

[D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde
Witam , napisze ten temat jeszcze raz ponieważ poprzedni przed chwilą ktoś zablokował ..
Jaka różnica jest w bocznych atrapach przedniego zderzaka pomiędzy całą atrapą a tą z 2 części ponieważ kupiłem zderzak bez kratek i nie wiem które będą pasować,
Dodam zdjęcie poglądowe mojego zderzaka
Jaka różnica jest w bocznych atrapach przedniego zderzaka pomiędzy całą atrapą a tą z 2 części ponieważ kupiłem zderzak bez kratek i nie wiem które będą pasować,
Dodam zdjęcie poglądowe mojego zderzaka
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, 16:20 przez Eriu, łącznie zmieniany 5 razy.
-
Gość
-
Gość
-
Eriu
- Forum Audi A8

Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

Eriu, potrzebujesz kratek zespolonych. Dzielone od tych całych różnią się długością. Dodatkowo te całe są na równi wysokie jak grill dolny.
Oo znalazłem takie coś, http://allegro.pl/audi-a8-d2-99-02-lift ... 08199.html
Zmierz i będziesz wiedział na 100%.
Aby nie powielać to zacytuję:
Oo znalazłem takie coś, http://allegro.pl/audi-a8-d2-99-02-lift ... 08199.html
Zmierz i będziesz wiedział na 100%.
Aby nie powielać to zacytuję:
- 2 częściowa :osobno osłonka na halogen i dalej kratka jako dwa odrębne elementy (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 30,5cm)
- 1 częściowa: osłona na halogen połączona razem z kratką jako jeden element (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 34,5cm)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz

-
Gość
Tagi sa po to żeby uporzadkować tematycznie auta,ułatwić wyszukanie konkretnego modelu jaki nas interesuje by tacy nowi tez jak TY mogli dowiedzieć sie szybko tego co ich trafi.Eriu pisze:Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
To o co ty tu pytasz to żaden niecierpiący zwłoki problem i jesli kazdy nowy bedzie wpadał tu z zapytanie ciągle o to samo to nie bedzie ani ładu ani nikogo kto bedzie to nazdorował i w tym uczestniczył czyli jak to się mówi"nie bedzie niczego" i radź sobie sam.
Regulaminu albo zasad pisania nie uczymy sie godzine-wystarczy przegladnac instrukcje i kilka tematów.
Tagów tez nie piszemy z palca tylko masz obok pola wpisywania tematu gotowa liste do rozwinięcia. jesli tam nie ma twojego tagu bądź przegladarke masz zaśmiecona i nie chce dodac to piszesz w poście PS.
Ten temat ci juz grzecznie zostawiłem kolejne poleca w kosmos jesli beda nie takie jak trzeba bądź powtarzające się juz wielokrotnie.