[D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde
[D2 FL ALL ] Różnica w atrapach przedniego zde
Witam , napisze ten temat jeszcze raz ponieważ poprzedni przed chwilą ktoś zablokował ..
Jaka różnica jest w bocznych atrapach przedniego zderzaka pomiędzy całą atrapą a tą z 2 części ponieważ kupiłem zderzak bez kratek i nie wiem które będą pasować,
Dodam zdjęcie poglądowe mojego zderzaka
Jaka różnica jest w bocznych atrapach przedniego zderzaka pomiędzy całą atrapą a tą z 2 części ponieważ kupiłem zderzak bez kratek i nie wiem które będą pasować,
Dodam zdjęcie poglądowe mojego zderzaka
Ostatnio zmieniony 31 sty 2016, 16:20 przez Eriu, łącznie zmieniany 5 razy.
Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział
zamiast napisać post zebym poprawił temat, to odrazu blokada i ch..j i skąd ja mam wiedzieć co jest nie tak a nie mam czasu czytać godziny regulaminu .. i tak na przyszłość to wszystko jest dla ludzi .. nikt niczego od razu nie wiedział
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Eriu, potrzebujesz kratek zespolonych. Dzielone od tych całych różnią się długością. Dodatkowo te całe są na równi wysokie jak grill dolny.
Oo znalazłem takie coś, http://allegro.pl/audi-a8-d2-99-02-lift ... 08199.html
Zmierz i będziesz wiedział na 100%.
Aby nie powielać to zacytuję:
Oo znalazłem takie coś, http://allegro.pl/audi-a8-d2-99-02-lift ... 08199.html
Zmierz i będziesz wiedział na 100%.
Aby nie powielać to zacytuję:
- 2 częściowa :osobno osłonka na halogen i dalej kratka jako dwa odrębne elementy (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 30,5cm)
- 1 częściowa: osłona na halogen połączona razem z kratką jako jeden element (aby sprawdzić wystarczy zmierzyć wnękę - pomiar górnej części 34,5cm)
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Tagi sa po to żeby uporzadkować tematycznie auta,ułatwić wyszukanie konkretnego modelu jaki nas interesuje by tacy nowi tez jak TY mogli dowiedzieć sie szybko tego co ich trafi.Eriu pisze:Potrzebowałem coś na szybko się dowiedzieć a widzę tu sporą liczbe użytkowników więc liczłem na szybką odpowiedz a co dostałem ? Krytyke .. Każdego nowego tak traktujecie ?
To o co ty tu pytasz to żaden niecierpiący zwłoki problem i jesli kazdy nowy bedzie wpadał tu z zapytanie ciągle o to samo to nie bedzie ani ładu ani nikogo kto bedzie to nazdorował i w tym uczestniczył czyli jak to się mówi"nie bedzie niczego" i radź sobie sam.
Regulaminu albo zasad pisania nie uczymy sie godzine-wystarczy przegladnac instrukcje i kilka tematów.
Tagów tez nie piszemy z palca tylko masz obok pola wpisywania tematu gotowa liste do rozwinięcia. jesli tam nie ma twojego tagu bądź przegladarke masz zaśmiecona i nie chce dodac to piszesz w poście PS.
Ten temat ci juz grzecznie zostawiłem kolejne poleca w kosmos jesli beda nie takie jak trzeba bądź powtarzające się juz wielokrotnie.