A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
hmmmm to ciekawe. Ja po wymianie chłodnicy jak nie odpowietrzyłem to przy 2000obr slychac taki charakterystyczne szum wody przelatującej przez rurki, aż po chwili znika. Ale jak postoi chwile wyłączony to później znów to samo
no nic, dzis odpowietrzałem i jutro rano obadam co i jak
no nic, dzis odpowietrzałem i jutro rano obadam co i jak
to nie jest zwykły napęd...to
no i stało się .....quwaaa !!! prosty manewr wyprzedzania, ale najwidoczniej nie dla wszystkich. Jaki typ w nissan micra nie zauważył że ja już lece lewym pasem i wyjechał mi...ja zdążyłem wyhamować i lekko odbić w lewo, on sie najwyraźniej wystraszył i wpadł w poślizg i zahaczył o mój prawy tył....
generalnie nie ma dużych uszkodzeń, ale jednak...teraz walka z ubezpieczycielem.... kto mi powie na co moge liczyć ??
generalnie nie ma dużych uszkodzeń, ale jednak...teraz walka z ubezpieczycielem.... kto mi powie na co moge liczyć ??
no nieee ile wyciągne z PZU ??? drzwi porysowane i lekko na rancie wgniecione, tylny błotnik wgnieciony i porysowany przy drzwich i zderzaku ...preston81 pisze:chodzi o lakierowanie listwy? 50-100 zł
poza tym za 150zl do 250zł to znalazłem całe drzwi w kolorze w dobrym stanie
Jak zakwalifikują elementy do wymiany, to ładnie na tym wyjdziesz. A powinni, bo przecież aluminium się nie naprawia. Sam rzeczoznawca z warty tak oznajmił, gdy moją wyceniał. Miałem delikatne wgniecenia na masce-obramówce dużego grilla i policzyli mi nową maskę
Aby Ci całki tylko nie dali
Aby Ci całki tylko nie dali
Ostatnio zmieniony 08 lut 2016, 18:43 przez beyer28, łącznie zmieniany 1 raz.
ja Cie Daniel bardzo proszę...weź mnie nie denerwuj wiem że w De tak jest a tu bede się bił pewnie o 1500złdanishow pisze:Jakbyś był w DE to byś przynajmniej 1500 Euro dostał a nawet więcej
mam nadziejebeyer28 pisze:Jak zakwalifikują elementy do wymiany, to ładnie na tym wyjdziesz
naswet jeśli to i tak na tym bym wyszedł...beyer28 pisze:Aby Ci całki tylko nie dali
Grubo pojechałeśbeyer28 pisze:Aby Ci całki tylko nie dali
Współczuję... w PL to nic nie jest normalnie, o wszystko trzeba się szarpać nawet jak ci się należy jak psu budamartin_rs4 pisze:w czwartek przychodzi jak to preston nazwał "złodziej" z PZU na oględziny....zobaczymy co to będzie
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Ja jebię.... preston, musiałeś?....preston81 pisze:martin jak wykupisz domene wydymani.pl to sie zapisze w tym klubie
przecież ja po przepychankach z ubezpieczycielem rok temu i po ostatniej przygodzie z forumowym kolegą to będę tam musiał chyba abonament wykupić
martin, nic takiego nie zakładaj, będzie dobrze
... wymagający zbytnio przecież nie jesteś
martin_rs4 pisze:... jak mi dadza tyle zebym kupic drugie drzwi zrobil rozrzad bo juz czas i kupil opony na lato to dla mnie malina
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-