Taa... i zrobisz tak jak ja zrobiłem, kupiłem w kolorze 3 sztuki i każda różni się jak cholera i trzeba malować... biznes jak nie wiem co Może da się to odgiąć i jakąś tam "wpyłkę" zrobić?martin_rs4 pisze:poza tym za 150zl do 250zł to znalazłem całe drzwi w kolorze w dobrym stanie
A8 D2 4.2 Quattro - Forumowa Książka Serwisowa - str.1
I`m the LPG master
buhahahah zrobilem to samo !!!emilus143 pisze:Taa... i zrobisz tak jak ja zrobiłem, kupiłem w kolorze 3 sztuki i każda różni się jak cholera i trzeba malować... biznes jak nie wiem co
ddam ze w kolor ly7w ni trafilem i tak a niby wszystkie takie byly igielki oryginalny lakier ehheeee na malowaniu sie skonczylo
bądź sobą, wariatów też lubią
Serio, ale u mnie przód i tył. Stałem na światłach, baba wjechała mi w tył i przestawiła mnie na samochód przede mną, uszkodzenia jak na foto. Tu masz z kosztorysu części uznane do wymiany:
Zestawienie części wykorzystanych w rozliczeniu kosztorysowym
Ident/ETNR Opis części Dostawca Kwota
4D0807429AEGRU O Okładzina zderzaka przedniego AUDI 1 670,55
4D0941003BB O Reflektor ksenonowy AUDI 4 154,07 - ułamany jeden uchwyt tylko
4D0853651N3FZ O Osłona chłodnicy AUDI 685,11
4D1823029Q O Pokrywa przednia AUDI 4 176,28
F osłona podłogi bagażnika poz. niekatalogowa 120,00*F
F amortyzatory belki przedniej szt.2 poz. niekatalogowa 180,00*F
F amortyzatory belki tyl.szt2 poz. niekatalogowa 180,00*F
Ja wyszedłem na tym zajebiście, bo wypłacili mi 9700zł, a całość pięknie zrobiłem za niecałe 2500zł
Zestawienie części wykorzystanych w rozliczeniu kosztorysowym
Ident/ETNR Opis części Dostawca Kwota
4D0807429AEGRU O Okładzina zderzaka przedniego AUDI 1 670,55
4D0941003BB O Reflektor ksenonowy AUDI 4 154,07 - ułamany jeden uchwyt tylko
4D0853651N3FZ O Osłona chłodnicy AUDI 685,11
4D1823029Q O Pokrywa przednia AUDI 4 176,28
F osłona podłogi bagażnika poz. niekatalogowa 120,00*F
F amortyzatory belki przedniej szt.2 poz. niekatalogowa 180,00*F
F amortyzatory belki tyl.szt2 poz. niekatalogowa 180,00*F
Ja wyszedłem na tym zajebiście, bo wypłacili mi 9700zł, a całość pięknie zrobiłem za niecałe 2500zł
Zajebiscie !!!! Co raz bardziej jestem ciekaw co mi wylicza w tym PZU.
Preston do Twojej wiadomosci to masz szanse na wygraną w sądzie. Dzis rozmawialem ze znajomym ktory ponad dwa lata sie sądził z Pzu i finalnie dostal ponad 40tysi za auto warte 20tysi. A chcieli mu dac 7tysi na początku i jakby rzeczoznawca nie okazał sie chamem to by przyjął wycene...
Tak wiec walcz panie, walcz .... Jestesmy z Toba
Preston do Twojej wiadomosci to masz szanse na wygraną w sądzie. Dzis rozmawialem ze znajomym ktory ponad dwa lata sie sądził z Pzu i finalnie dostal ponad 40tysi za auto warte 20tysi. A chcieli mu dac 7tysi na początku i jakby rzeczoznawca nie okazał sie chamem to by przyjął wycene...
Tak wiec walcz panie, walcz .... Jestesmy z Toba
to nie jest zwykły napęd...to
No i po oględzinach. Pan z znawca od rzeczy pocykał fotki coś tam pospisywał i stwierdził ze oba elemnty nadają sie do naprawy. Raczej nie ma mowy o wymianie np. drzwi, któr są głeboko zarysowane.
Poirytowany pojechałem do ASO o porade, a tu dostałem taką bombe ze masakra typ mi mówi to samo, co rzeczoznawca, ze oni by to naprawiali bo nie widzą wskazań do wymiany żadnego elementu. Co więcej oznajmił mi ze PZU pójdzie po najniższej lini kalkulując jakieś 60zł za roboczogodzine, wiec za dwa elementy nie dostane pewnie wiecej jak może nieco ponad 1000zł.
fuck....wracam do DE
Jutro może za dwa dni ma przyjść wycena....
Poirytowany pojechałem do ASO o porade, a tu dostałem taką bombe ze masakra typ mi mówi to samo, co rzeczoznawca, ze oni by to naprawiali bo nie widzą wskazań do wymiany żadnego elementu. Co więcej oznajmił mi ze PZU pójdzie po najniższej lini kalkulując jakieś 60zł za roboczogodzine, wiec za dwa elementy nie dostane pewnie wiecej jak może nieco ponad 1000zł.
fuck....wracam do DE
Jutro może za dwa dni ma przyjść wycena....
to nie jest zwykły napęd...to