Przekroczyłeś prędkość i chcą zabrać ci prawko?? zobacz!!
No co jak co ale jak ktoś lubi jeździć samochodem to lejce trzeba szanowaćst@rost pisze:Ja butowalem i stracilem, teraz jak odzyskam prawko bede po prostu madrzejszy.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
Ja nie mam zwyczaju w mieście szaleć,wiochy to samo. Nie ufam ludziom i zwierzętom i czesto te 50 to juz dużo. Ale sa tzw obszary zabudowane w szczerym lesie lub polu gdzie zabudowań echo jak i ruchu pieszego także. No ale znak stoi a za znakiem schowane "Służby Bezpieczeństwa"
Dlatego też kilka razy gdyby nie krzyczał mi Hołowczyc z automapy to bym nie wiedział że jestem w "zabudowanym" bo znak zarósł krzakami bądź go wywiało bądź zasłoniła własnie wyprzedzana przyczepa rolnicza z sianem...
No i Dlatego przyda sie notarialna kopia prawka żeby sie przemądrzały funkcjonariusz SB mogł wypchać a ja spokojnie sobie do DE wrócić
Dlatego też kilka razy gdyby nie krzyczał mi Hołowczyc z automapy to bym nie wiedział że jestem w "zabudowanym" bo znak zarósł krzakami bądź go wywiało bądź zasłoniła własnie wyprzedzana przyczepa rolnicza z sianem...
No i Dlatego przyda sie notarialna kopia prawka żeby sie przemądrzały funkcjonariusz SB mogł wypchać a ja spokojnie sobie do DE wrócić
Ja tez nie butuje w terenie zabudowanym ale jakby dobrze LPG dzialalo (zamiast przelaczac sie przy 6tys rpm) to bym nie butowal. A wiadomo. jak w kobyle depniesz to zaraz nie wiadomo skad 120km/h... slabe tlumaczenie ale jednakFOSS pisze:No co jak co ale jak ktoś lubi jeździć samochodem to lejce trzeba szanowaćst@rost pisze:Ja butowalem i stracilem, teraz jak odzyskam prawko bede po prostu madrzejszy.
Ktoś może opisać, jak wygląda odbiór prawka z urzędu dzielnicy/miasta?
Idę tak i co mam zrobić?
Jakiś dokument wypełnić bądź dostarczyć?
Mam ze sobą coś zabrać (mam potwierdzenie zatrzymania dokumentu wypisane przez policjanta i decyzję z urzędu dzielnicy)?
Podobno z tym pokwitowaniem od policji po okresie upłynięcia kary mogę jeździć, ale najprawdopodobniej narażam się na mandat 50zł za brak prawka przy sobie.
Idę tak i co mam zrobić?
Jakiś dokument wypełnić bądź dostarczyć?
Mam ze sobą coś zabrać (mam potwierdzenie zatrzymania dokumentu wypisane przez policjanta i decyzję z urzędu dzielnicy)?
Podobno z tym pokwitowaniem od policji po okresie upłynięcia kary mogę jeździć, ale najprawdopodobniej narażam się na mandat 50zł za brak prawka przy sobie.