samemu wiadomo robocizna wlasna to koszt samych gratów w aso chcieli 5400

![]() |
![]() |
![]() |
dzieki123mielony pisze:Mówisz i masz 600 661 660raftor pisze:ma ktoś jakis kontakt do kolegi foss w ten ekend bede w warszawie moze by sie udało zgadać
mam napis ze nie rozpoznano odcisku , no całe MMi przetrzepałem nie mogę znaleźć ustawień powinno być miejsce na 4 nastawy a tu nigdzie nie ma powinno byc chyba w CAR SETUP ?dracus6662 pisze:wejdż do auta i nacisnij przycisk start stop do połowy to już wszystko ci się wyjaśni
Pewnie ktoś coś namieszał w MMI bo powinno być - trzeba sprawdzić.raftor pisze:mam napis ze nie rozpoznano odcisku , no całe MMi przetrzepałem nie mogę znaleźć ustawień powinno być miejsce na 4 nastawy a tu nigdzie nie ma powinno byc chyba w CAR SETUP ?
ŁoŁ, robocizna nieprawdopodobna, jeżeli to nie jest jakiś dobry znajomy to podziwiam.raftor pisze:Rozrząd wymieniony koszta 1700 zł części pompa rolki ina paski conti oba , termostat płyn , robota 300zł na blokadach
Noi tak być powinno.raftor pisze:jak na razie jeździ chodzi równo rwie do przodu az miło na LPG i PB tak samo
Całkiem normalnie, w mieście, szczególnie w Warszawie też mam 25l, po trasie moje pali trochę więcej ale jeżdżę trochę szybciejraftor pisze:spalanie w mieście wyszło mi 25l (szybko)LPG po pierwszym tankowaniu w trasie autostrada spalił mi 13,8l LPG (120-140km/h) całkiem oszczędne auto
Wszystko do ogarnięcia i o wszystkim jest już na forum sporo.raftor pisze:następne większe kroki jakie poczynię przy aucie to:
-lift przodu single frame polft z okrągłymi halogenami bixenonem skretnym (jak znajde) i ori ledami , tu zastanawiam sie czy szukac grila od s-ki od w 12 czy ostatni polift ale obstaje przy ostatniej opcji
-bede rozglądał sie za felgami 20" na lato zastanawiam sie nad s-line albo s8 ew jak bedzie fundusz to słoneczka 19 które chce na zime wymienie tez na 20
-miał byc tez głośniejszy wydech ale chyba zrezygnuje z tego pomysłu bo cisza w trasie jest przyjemna
ładował ktoś dystanse pod ori słoneczka 19 ? bo słabo wyglądają tak wpuszczone w nadkola i zastanawiam sie jakie zamówić