[D2 ALL ] Błąd czujnika poziomowania świateł
Koledzy podepne sie do tematu dzis padla mi przetwornica lewa lampa zakupilem nowa wymienilem i po podlaczeniu wszystkiego xenon swieci jak nalezy ale wyskakuje mi blad poziomowania xenonow mozliwe ze to jakis zbieg okolicznosci i czujnik padl???Dodam ze przetwornica jest innej firmy niz bosch ale to pewnie nie ma nic wspolnego bo komunikat o przepalonej zarowce zgasl macie jakies pomysly??? czy Vagina pozostaje???
Podlaczylem migacz i podlaczylem dwie wtyczki jedna z boku lampy druga po srodku innych niema Sprawdze jutro Vagiem zobaczymy co pokaze
Wczesniej mialem takie numery ze jak z duza predkoscia wchodzilem w zakret i buda sie przechylala to kontrolka mi sie zapalala od czujnika poziomowania niewiem moze juz byl na wykonczeniu......
Wczesniej mialem takie numery ze jak z duza predkoscia wchodzilem w zakret i buda sie przechylala to kontrolka mi sie zapalala od czujnika poziomowania niewiem moze juz byl na wykonczeniu......
Po sprawdzeniu Vagiem wyskoczył następujący błąd:
01534 Głowica sterująca : silnik regulacji reflektorów przednich, lewa strona - V48 przerwa w obwodzie/zwarcie do zasilania
Co wy na to????
01534 Głowica sterująca : silnik regulacji reflektorów przednich, lewa strona - V48 przerwa w obwodzie/zwarcie do zasilania
Co wy na to????
Ostatnio zmieniony 25 sie 2014, 13:59 przez wiciu3001, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie to i ja się podepnę pod temat: Chodzi o D2 FL
Witam! Po wyciągnięciu i rozebraniu lamp w celu czyszczenia i ponownym zamontowaniu wyskakuje na fisie ikonka o uszkodzeniu regulacji zasięgu świateł. Wiecie czemu i jak to zlikwidować? Tylko komp?Dodam ze muszę jeszcze ręcznie lampy wyregulować bo świecą każda gdzie indziej.
Wiecie co może być przed wymianą było wszystko ok.
Witam! Po wyciągnięciu i rozebraniu lamp w celu czyszczenia i ponownym zamontowaniu wyskakuje na fisie ikonka o uszkodzeniu regulacji zasięgu świateł. Wiecie czemu i jak to zlikwidować? Tylko komp?Dodam ze muszę jeszcze ręcznie lampy wyregulować bo świecą każda gdzie indziej.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2014, 12:48 przez miniekzgr, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A8
Po części sam sobie odpowiedziałeś.... zacznij od regulacji reflektorów... najlepiej przy wykorzystaniu VAG'a/VCDS'aminiekzgr pisze:Witam! Po wyciągnięciu i rozebraniu lamp w celu czyszczenia i ponownym zamontowaniu wyskakuje na fisie ikonka o uszkodzeniu regulacji zasięgu świateł. Wiecie czemu i jak to zlikwidować? Tylko komp?Dodam ze muszę jeszcze ręcznie lampy wyregulować bo świecą każda gdzie indziej.
Noi sprawdź czy silniczki od poziomowania wogóle działają bo może cóś tam popsułeś niechcący.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
-