[D2 00 4.2PB/LPG ] Śruba mocowania kosza pompy paliw
[D2 00 4.2PB/LPG ] Śruba mocowania kosza pompy paliw
witam!
sprawa wyglada tak :
oddalem auto na wymiane pompy paliwa , okazalo sie ze ta dluga sruba mocujaca kosz nie chce sie wykrecic , po wielu probach mechanik przecial ja w polowie , niestety dalej obkreca sie na dole kosza w plastiku , obraca sie i nie sposob jej wykrecic a co za tym idzie wyjac kosza. mechanik nie wiem co dalej,ja tym bardziej
wszelkie sugestie mile widziane ,moze ktos mial z tym problem. czy teraz trzeba polamac kosz zeby tam sie dostac i montowac drugi ?
z gory dzieki za cokolwiek bo auto tydzien stoi i nie idzie to w
zadnym kierunku
pozdrawiam
sprawa wyglada tak :
oddalem auto na wymiane pompy paliwa , okazalo sie ze ta dluga sruba mocujaca kosz nie chce sie wykrecic , po wielu probach mechanik przecial ja w polowie , niestety dalej obkreca sie na dole kosza w plastiku , obraca sie i nie sposob jej wykrecic a co za tym idzie wyjac kosza. mechanik nie wiem co dalej,ja tym bardziej
wszelkie sugestie mile widziane ,moze ktos mial z tym problem. czy teraz trzeba polamac kosz zeby tam sie dostac i montowac drugi ?
z gory dzieki za cokolwiek bo auto tydzien stoi i nie idzie to w
zadnym kierunku
pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 23 maja 2016, 11:00 przez snoopers, łącznie zmieniany 1 raz.
Vorsprung durch technik
-
- Super Klubowicz
Jakim cudem przeciął ja w połowie? Z załozonym koszem?
Taniej jest kupic bak niz kosz, wiec wyjmij zbiornik i rozetnij go tak zeby wyjac kosz w całosci. Nakretka jest w podstawce kosza, wiec rozwalisz kosz, a podstawka bedzie i tak do wymiany. A podstawka to element zbiornika.
Taniej jest kupic bak niz kosz, wiec wyjmij zbiornik i rozetnij go tak zeby wyjac kosz w całosci. Nakretka jest w podstawce kosza, wiec rozwalisz kosz, a podstawka bedzie i tak do wymiany. A podstawka to element zbiornika.
Masz problem z autem? Zapraszam:
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Magnice ul.Kwiatowa 1
10km od Wrocławia
Też mnie to ciekawiszeryfisch pisze:Jakim cudem przeciął ja w połowie? Z załozonym koszem?
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
Mowil ze obrcil lekko kosz i jakims brzeszczotem sie dostal. Dzisiaj jade to obejrzec na wlasne oczy.
Jeszcze pytanie : kosz i zbiornik przedlift i polift takie same? Do zdjecia zbiornika bede musial rozebrac pol tylu?most itp?
Do Ciebie Szeryfisch to juz tylko na lawecie dojade jesli tu sobie nie poradza a widze ze nie maja checi
Jeszcze pytanie : kosz i zbiornik przedlift i polift takie same? Do zdjecia zbiornika bede musial rozebrac pol tylu?most itp?
Do Ciebie Szeryfisch to juz tylko na lawecie dojade jesli tu sobie nie poradza a widze ze nie maja checi
Vorsprung durch technik
Jak dla mnie to bez odkręcenia tej śruby nic z samym koszem zrobić się nie da.... ani lekko obrócić, ani lekko unieść... kosz przykręcony jest nieruchomysnoopers pisze:Mowil ze obrcil lekko kosz i jakims brzeszczotem sie dostal. Dzisiaj jade to obejrzec na wlasne oczy.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
Nie da się ukryć, jak chcesz mieć dobrze to lepiej od razu jechać tam gdzie ktoś ma pojęcie o temacie.snoopers pisze:No wlasnie ale poprawny montaz to najblizej Szeryfisch czyli 120km na lawecie..
A nie masz Assistance??
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
-
- Super Klubowicz
- krzychu22.p1i
- Super Klubowicz
Jutro zjezdza most i wal,wyciagam zbiornik paliwa ,kosz do odratowania i zakladam nowy zbiornik i skrecam.
Zobaczymy czy odpali przy malej ilosci paliwa,jak tak to zabieram i uciekam stamtad,wtedy bede mogl chociaz o wlasnych silach do kolegi Szeryfisch podjechac i wiecej sie nie wyglupiac i nie oddawac auta tam gdzie nie powinienem..
Zobaczymy czy odpali przy malej ilosci paliwa,jak tak to zabieram i uciekam stamtad,wtedy bede mogl chociaz o wlasnych silach do kolegi Szeryfisch podjechac i wiecej sie nie wyglupiac i nie oddawac auta tam gdzie nie powinienem..
Vorsprung durch technik