to ja nie jadeApophis pisze:W ciągu dnia bedą sprawy zlotowe a nie tylko żreć

![]() |
![]() |
![]() |
Noi wszystko jasne... kasę zbierasz i nie jedziesz.... oj będzie się działomartin_rs4 pisze: to ja nie jade![]()
![]()
eeejjj nooooo, miało sie nie wydaćFOSS pisze:Noi wszystko jasne... kasę zbierasz i nie jedziesz.... oj będzie się działomartin_rs4 pisze: to ja nie jade![]()
![]()
Apo jak nie zaliczasz to sie nie bawiszApophis pisze:Ja sie jednak wstrzymam z zaliczką
Mrozu76, nie jest powiedziane że nie dostaniecie takiego pokoju. Po prostu najpierw jak zbierzemy zaliczki i wyślę dokładną listę osób do ośrodka to będziemy mogli ustalić zakwaterowanie.Mrozu76 pisze:chcielibysmy mieszkac w 2os. zlot zlotem, ale troche prywatnosci tez potrzebne
Tak wiec wszystko z noclegami wyjasni sie po zaliczkach pod koniec kwietnia.potwierdzamy rezerwację na:
*19 pokoi 2osobowych na dwa noclegi (pt-nd)
* 3 pokoje 3osobowe na dwa noclegi (pt-nd)
* 6 pokoi 2osobowych na 1 nocleg (sob-nd) (5 pokoi jest w części hotelowej)
+ pokoje / miejsca rezerwowe (wstępne nasze możliwości to: 1 segment 4 osobowy + 2 segmenty 5 osobowe).
Jednocześnie informuję, że nie posiadamy już wolnych miejsc. Czekam na potwierdzenie drugiej grupy bo ta druga rezerwacja jest wstępna i jeśli zdarzy się, że zrezygnują, to wtedy miejsca noclegowe będą dostępne.
Apartamenty również są zajęte w ramach odpowiedzi na Pana pytanie.
czyli co... pokoi 3 osobowych jest tylko 3?martin_rs4 pisze:Słuchajcie juz wczesniej zgłosiłem rezerwacje miejsc noclegowych wg listy zapisow, czyli tak aby kazdy mial swoj pokój. Dopiero w piatek wiczorem otzymalem taka odpowiedz
potwierdzamy rezerwację na:
*19 pokoi 2osobowych na dwa noclegi (pt-nd)
* 3 pokoje 3osobowe na dwa noclegi (pt-nd)
* 6 pokoi 2osobowych na 1 nocleg (sob-nd) (5 pokoi jest w części hotelowej)
+ pokoje / miejsca rezerwowe (wstępne nasze możliwości to: 1 segment 4 osobowy + 2 segmenty 5 osobowe).
Jednocześnie informuję, że nie posiadamy już wolnych miejsc. Czekam na potwierdzenie drugiej grupy bo ta druga rezerwacja jest wstępna i jeśli zdarzy się, że zrezygnują, to wtedy miejsca noclegowe będą dostępne.
Apartamenty również są zajęte w ramach odpowiedzi na Pana pytanie.