i taki to plus tej hecyFOSS pisze:Pewnie pasy były nie zapięte.
"Do sprzedania wypadkowa AUDI A8 D3 z grudnia 2002 z silnikiem 4.2PB + LPG - instalacja gazową renomowanej firmy PRINS (warto nadmienić, że butla jest świeżo po legalizacji na następne 10 lat)."kuben pisze:Nie jeździ na gazie 10 lat, nie sądzę by miał kręcony licznik, a wypadek nie był wynikiem brawury, ale ciesze się, że postanowiłeś udzielić się w temacie.
A i jednak będę go reanimował.
Z mojej wiedzy choć mogło to sie zmienić legalizuje sie zbiornik jeśli mija jego certyfikat legalizacyjny czyli okres 10 lat, owszem przy sprowadzeniu auta z zagranicy nalezy dokonać legalizacji doraźnej ale jest ona wystawiana na 10 lat od produkcji zbiornika, mogłeś również zakładać instalacje na używanej butli 10 letniej i zrobic jej legalizacje ale po co tak? Druga sprawa ma instalacje PRINS czyli zapewne montowana w rajchu? a tam spotkałem sie z kilkoma d3 które takową instalacje miały nawet od nowości.
Na bazie powyższych info stwierdziłem że w Twoim aucie LPG jest od 10 lat co nie napawa optymizmem potencjalnego kupca choćby na silnik . Jeśli wysnułem pochopne wnioski zwracam honor.
To ciekawe że kierownica wygląda jak potraktowana azbestem bo Ja mam większy przebieg i kierownica jest w dużo lepszym stanie równiez jest jasna kol beżowy.kuben pisze:nie sądzę by miał kręcony licznik