[3CITY] SPOT 10.08 godz.17 ul. Grunwaldzka 262 Gdańsk
A tak wygląda lista ba dzień dzisiejszy:
1. SERGIO
2. ANDRZEJ-FADER
3. MACIEJ
4. Marta
5. KAZIK_MAX
6. Klon_84
7. SMOLI
8. Cobretti
9. CIERNI
10. GIBON
11. ...
Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć to zapraszamy...!!!
Ps. Pogoda ma być ładna w niedzielę (podobno :mrgreen: )
Dzieci też będą miały co robić: http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl& ... =&gs_rfai=
My też: http://www.przystan.tcz.pl/web/index.ph ... me/gallery
1. SERGIO
2. ANDRZEJ-FADER
3. MACIEJ
4. Marta
5. KAZIK_MAX
6. Klon_84
7. SMOLI
8. Cobretti
9. CIERNI
10. GIBON
11. ...
Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć to zapraszamy...!!!
Ps. Pogoda ma być ładna w niedzielę (podobno :mrgreen: )
Dzieci też będą miały co robić: http://www.google.pl/images?um=1&hl=pl& ... =&gs_rfai=
My też: http://www.przystan.tcz.pl/web/index.ph ... me/gallery
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2010, 18:24 przez SERGIO, łącznie zmieniany 1 raz.
Ochotę to i ja mam ale czy się u Was pokażę to jednak wątpię :-?SERGIO pisze:Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć to zapraszamy...!!!
hehehe... ale kolega klon jest "the beściak" bo przyjeżdża dwiema furami na raz :lol:SERGIO pisze:A tak wygląda lista ba dzień dzisiejszy:
6. Klon_84
11. Klon_84
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2010, 20:03 przez FOSS, łącznie zmieniany 1 raz.
* FOSS motorsport * (PL-Warszawa)
inspekcje przed zakupem
serwis, części zamienne nowe i używane
serwis mobilny, serwis door2door
modyfikacje, przeróbki, tuning
-
inspekcje przed zakupem
-
FOSS pisze:Ochotę to i ja mam ale czy się u Was pokażę to jednak wątpię :-?SERGIO pisze:Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć to zapraszamy...!!!
hehehe... ale kolega klon jest "the beściak" bo przyjeżdża dwiema furami na raz :lol:SERGIO pisze:A tak wygląda lista ba dzień dzisiejszy:
6. Klon_84
11. Klon_84
[ Dodano: 2010-09-18, 03:41 ]
SERGIO pisze:Jeśli jest dobry to się SKLONUJE !!! :-P
[ Dodano: 2010-09-18, 03:53 ]
:mrgreen: hehe no prosze ale tu wesolo, sklonować to sklonuje kogoś ( :-P jakaś laseczka np :-P )bo trzeba w drugie auto wsadzić ktore sobie tez sklonuje a bedzie napeno mlodsze szybsze i....tajemnica co to bedzie za auto narazie a moja obecna ósema napewno u mnie zostaje wiec na zlotach sie bedzie pojawala a FOSS ma racje z tym ze narazie nie sklonowalem odpowedniej laseczki ani nowego rumaka hmm :shock: ciekawe co sklonuje predzej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam takie podchwytliwe pytanie... czy ktoś przyjeżdża z rodziną (żona, dzieci)?
Ja jutro mam samotny dzień z dzieciakami... myślę o tym czy nie zrobić sobie jakiejś wycieczki do Was ale z dwójką dzieciaków sam się nie ogarnę (czyt. nie znajdę chwili aby spokojnie pogadać) :diabel:
Ja jutro mam samotny dzień z dzieciakami... myślę o tym czy nie zrobić sobie jakiejś wycieczki do Was ale z dwójką dzieciaków sam się nie ogarnę (czyt. nie znajdę chwili aby spokojnie pogadać) :diabel:
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-
No pięknie. Dawaj FOSS.
Będą miały dzieciaki co robić na placu zabaw (myślę oczywiście o tej Twojej starszej pociesze)
Jak się uda to dwaj moi koledzy wpadną dwiema bliźniaczymi S6 naprawdę fajnie odpicowanymi.
No chciałbym dodać że najprawdopodobniej dołączą do nas jutro klubowicze z Audi Klub Pomorze i odwiedzą nas takie auta jak
Audi TT RS 370 KM i 550 Nm model 2010
Audi A6 2010
Adui A5
Audi S6
...
I kto wie jakie auta dojadą z 3miasta
Będą miały dzieciaki co robić na placu zabaw (myślę oczywiście o tej Twojej starszej pociesze)
Jak się uda to dwaj moi koledzy wpadną dwiema bliźniaczymi S6 naprawdę fajnie odpicowanymi.
No chciałbym dodać że najprawdopodobniej dołączą do nas jutro klubowicze z Audi Klub Pomorze i odwiedzą nas takie auta jak
Audi TT RS 370 KM i 550 Nm model 2010
Audi A6 2010
Adui A5
Audi S6
...
I kto wie jakie auta dojadą z 3miasta
marta pisze:(...) jak coś mam dwie wolne ręce do pomocy przy Twoich maluchach
Oj kusicie koleżanko i kolego...SERGIO pisze:Będą miały dzieciaki co robić na placu zabaw (...)
No chciałbym dodać że najprawdopodobniej dołączą do nas jutro klubowicze z Audi Klub Pomorze i odwiedzą nas takie auta jak...
...
żonka jedzie gdzieś z koleżankami...
pogoda całkiem całkiem a to już pewnie ostatnie podrygi lata...
chyba się zbiorę bo nie wytrzymam w domu 8-)
Niedługo będę się zbierał bo kawałek mam do przejechania więc kontakt już tylko tel.
inspekcje przed zakupem
-
inspekcje przed zakupem
-