Co dzisiaj zrobiłem w swojej A8 ??
Ale środkowa jest do wymiany osłona bo jest uszczerbana.
Nie będę pryskał bo mam gwarancję. Na starych czarnych ja zrobiłem 60 tyś a były założone 200 lat przed Chrystusem więc szczerze pieron wie ile przejechały.
Ogólne teraz po wymianie całych listewek jest poprawa ogromna i jestem z nich zadowolony.
Muszę jeszcze na regulację podjechać i dokładnie przyjrzeć się czy wkrętki w nowych i starych są te same. Bo jak nie to muszę zrobić podmianę.
Nie będę pryskał bo mam gwarancję. Na starych czarnych ja zrobiłem 60 tyś a były założone 200 lat przed Chrystusem więc szczerze pieron wie ile przejechały.
Ogólne teraz po wymianie całych listewek jest poprawa ogromna i jestem z nich zadowolony.
Muszę jeszcze na regulację podjechać i dokładnie przyjrzeć się czy wkrętki w nowych i starych są te same. Bo jak nie to muszę zrobić podmianę.
danishow, ja jestem spokojnym chłopczykiem a mój styl jazdy nawet nie otwiera drugiej przepustnicy
Chłopaki z WRD śmieją się ze mnie, że po co mi takie auto bo ile razy mnie widzą to się wlekę jak stary niedzielny emeryt
Może z czasem pomyślę nad czymś lepszym ale na obecną chwilę mam troszkę inne wydatki
Chłopaki z WRD śmieją się ze mnie, że po co mi takie auto bo ile razy mnie widzą to się wlekę jak stary niedzielny emeryt
Może z czasem pomyślę nad czymś lepszym ale na obecną chwilę mam troszkę inne wydatki
- ManiekJames
- Super Klubowicz
Po serwisie u Marka w SMPV:
- pelen przeglad skrzyni: uszczelka, olej, filtr - wsio ZF, skrzynia tip top;
- wymiana oleju silnikowego + filtra;
- przeglad instalacji LPG;
- przeczyszczenie stykow w hamulcach, kontrola ukladu hamulcowego;
- diagnostyka VCDS;
- nakladki na pedaly aluminiowe + jakies tam drobiazgi posprawdzane;
Auto hula jak ta lala
ps. Mocno mysle nad W12... oj Marek, Twoja wina
- pelen przeglad skrzyni: uszczelka, olej, filtr - wsio ZF, skrzynia tip top;